Kişiye özel ChatGPT mağazası açılıyor

OpenAI, GPT Mağazası adını verdiği yeni bir platformu, ChatGPT tabanlı özel yapay zeka sohbet robotları için bir uygulama mağazası olarak geçen Çarşamba günü hizmete sundu. Şirket, GPT Mağazası'nın, kullanıcıların GPT'leri keşfetmelerini ve kategorilere ayrılmış şekilde bulmalarını kolaylaştırmak üzere tasarlandığını belirtti.

AYLIK 20 DOLARA KULLANILABİLECEK

GPT Mağazası, OpenAI'nin aylık 20 ABD doları tutarındaki ChatGPT Plus aboneliğine sahip olan herkesin GPT'leri kullanmasına olanak tanıyor. Kullanıcılar, bu platform üzerinden kendi GPT modellerini oluşturabiliyor ve çeşitli özel amaçlı GPT örnekleri arasında seçim yapabiliyorlar.

Bu mağaza, OpenAI'nin GPT-3 ve GPT-4 geniş dil modellerine dayanan ChatGPT'nin yanı sıra, özel amaçlı sürümler içeriyor. Bu sürümler arasında fitness eğitmeni, çamaşır yıkama arkadaşı, müzik teorisi eğitmeni, boyama kitabı resim oluşturucusu, haiku yazarı ve Pearl for Pets tarafından sunulan veteriner tavsiyesi bulunuyor.

GPT Mağazası'nın lansmanında, dört tanıtılan GPT, altı en popüler GPT ve Dall-E grafikleri, yazma, üretkenlik, araştırma, programlama, eğitim ve yaşam tarzı gibi çeşitli kategorileri içeriyor.

OpenAI'nin bu yeni girişimi, yapay zeka teknolojisini daha geniş bir kullanıcı kitlesine ulaştırma ve şirketi bu alanda bir lider olarak konumlandırma amacını taşıyor. GPT Mağazası'nın başarılı olması durumunda, yapay zeka teknolojisinin kullanımını daha erişilebilir, kullanışlı ve karlı hale getirerek tüketicilerin beklentilerine daha iyi yanıt vermesi bekleniyor.

GPT Mağazası, Apple'ın App Store'u gibi bir uygulama mağazası konseptine sahip olup, OpenAI'nin bu alandaki liderliğini pekiştirmesi ve şirketin değerini artırması hedefleniyor.

Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski