Bu sayfayı dinle" özelliği, Chrome'un Android uygulamasına eklenen yeni bir özelliktir.


"Bu sayfayı dinle" özelliği, Chrome'un Android uygulamasına eklenen yeni bir özelliktir. Bu özellik sayesinde web sitesi üzerindeki metinleri sesli olarak dinleyebilirsiniz.

Özellik etkinleştirildiğinde, Chrome'un üç noktalı taşma menüsünde "Bu sayfayı dinle" seçeneği ortaya çıkıyor. Seçeneğe tıkladığınızda, oynatma çubuğu ve düğmesi, ileri geri sarma butonu, hızlı ve yavaş oynatmaya imkan tanıyan bir medya oynatıcı karşınıza çıkıyor.

"Bu sayfayı dinle" özelliği şu anda beta aşamasında olan Chrome'un 121. sürümünde bulunuyor ve henüz genel kullanıma sunulmuş değil. Google, kullanıcıların geri bildirimleri ve deneyimleri üzerinden özelliği daha da geliştirmeyi ve gelecek sürümlerde yaygınlaştırmayı hedefliyor.

Chrome'un 121. sürümü, 17 Ocak 2024'te **stabil** olarak yayınlandı. Bu sürüm, üretkenliği artırmak ve tema özelleştirmeleri yapmak için deneysel yapay zeka özellikleri içeriyor. Şu anda, Chrome'un 121. sürümü, **Erken Stabil Kanal** kullanıcılarına ve iOS cihazlara sunulmuş durumda.

Google Chrome releases: What's new in every version - Android Police. https://www.androidpolice.com/google-chrome-releases-guide/.

Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski