Zavallı Şeyler New York Prömiyeri Emma Stone Röportajı

 

Emma Stone, New York galası sırasında verdiği röportajda “Zavallı Şeyler” filmindeki Bella karakterinin nasıl biri olduğunu şöyle anlatıyor:

"Bella, çok zeki, cesur ve bağımsız bir kadın. Ama aynı zamanda çok yalnız ve mutsuz. Hayatında çok büyük kayıplar yaşamış ve bununla başa çıkmak için kendini işine adamış. Filmde, Bella'nın geçmişiyle yüzleşmesi ve kendini affetmesi gereken bir yolculuğa çıktığını görüyoruz. Bella, benim için çok ilginç ve zorlayıcı bir karakterdi. Onu canlandırmak için çok çalıştım ve çok eğlendim."

“Zavallı Şeyler”, 2023 yılında vizyona giren bir gerilim filmi. Film, bir seri katilin peşine düşen bir gazeteci olan Bella'nın hikayesini anlatıyor. Film, Emma Stone'un başrolünde olduğu ve yönetmenliğini de üstlendiği ilk film. Film, eleştirmenlerden ve izleyicilerden olumlu yorumlar aldı. Film, aynı zamanda 2024 Oscar adayları arasında da yer alıyor.

Emma Stone, çok başarılı ve sevilen bir oyuncu. Birçok filmde rol aldı ve ödüller kazandı. İşte Emma Stone'un diğer bazı filmleri:

- **La La Land (2016)**: Emma Stone, bu müzikal romantik komedi filminde bir aktris olma hayali kuran Mia karakterini canlandırdı. Film, hem eleştirmenlerden hem de izleyicilerden büyük beğeni topladı. Emma Stone, bu filmdeki performansıyla **En İyi Kadın Oyuncu Oscarı** dahil olmak üzere birçok ödül kazandı.

- **The Favourite (2018)**: Emma Stone, bu tarihi dram filminde 18. yüzyılda İngiltere Kraliçesi Anne'in sarayında yaşayan Abigail karakterini oynadı. Film, siyasi entrikalar ve iktidar mücadeleleriyle dolu bir hikaye anlattı. Emma Stone, bu filmdeki performansıyla **En İyi Yardımcı Kadın Oyuncu Oscarı** adayı oldu.

- **Cruella (2021)**: Emma Stone, bu canlı aksiyon filminde Disney'in ikonik kötü karakteri Cruella de Vil'i canlandırdı. Film, Cruella'nın nasıl bir moda devrimcisi ve köpek düşmanı olduğunu anlattı. Emma Stone, bu filmdeki performansıyla hem eğlenceli hem de korkutucu bir Cruella portresi çizdi.

Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski