DUNE 2- 6 Minutes Trailers (4K UHD) NEW 2024 👇👇👇👇👇👇👇👇👇

 

Düne 2 filmi, Frank Herbert'in ünlü romanından uyarlanan ve Denis Villeneuve tarafından yönetilen bir bilim kurgu epik filmidir. Film, Paul Atreides'in ailesini yıkayan komplo kuruluşlarına karşı intikam yolculuğunu anlatır. Paul, Chani ve Fremenlerle birlikte savaşırken, hayatının aşkı ve bilinen evrenin kaderi arasında bir seçim yapmak zorunda kalır. Sadece kendisini gelecekten önleyebilecek korkunç bir gelecekle karşı karşıya kalır.

Film, 2021 yılında vizyona giren Düne: Part One'in devamı niteliğindedir. Filmde Timothée Chalamet, Zendaya, Rebecca Ferguson, Josh Brolin, Florence Pugh gibi yıldız oyuncular rol alır. Filmde ayrıca Oscar ödüllü yönetmen Christopher Walken, Oscar ödüllü besteci Hans Zimmer ve Oscar ödüllü görsel efekt uzmanı Paul Lambert gibi isimler de yer alır.

Düne 2 filminin oyuncu kadrosunda şu isimler yer alıyor:

- Timothée Chalamet: Paul Atreides rolünü oynuyor. Paul, ailesini yıkayan komplo kuruluşlarına karşı intikam peşinde koşan bir genç kral.

- Zendaya: Chani rolünü oynuyor. Chani, Paul'un sevgilisi ve Fremenlerin kızı.

- Rebecca Ferguson: Lady Jessica Atreides rolünü oynuyor. Jessica, Paul'un annesi ve bir zamanlar bir savaşçıydı.

- Josh Brolin: Gurney Halleck rolünü oynuyor. Gurney, Paul'un eski askeri komutanı ve dostu.

- Florence Pugh: Princess Irulan Corrino rolünü oynuyor. Irulan, Shaddam IV'in kızı ve Kraliçe Irulan.

- Javier Bardem: Stilgar rolünü oynuyor. Stilgar, Fremenlerin lideri ve Paul'un rehberi.

- Oscar Isaac: Duke Leto Atreides rolünü oynuyor. Leto, Paul'un babası ve bir zamanlar bir savaşçıydı.

- Dave Bautista: Glossu Rabban Harkonnen rolünü oynuyor. Glossu Rabban, Baron Harkonnen'in yeğeni ve Kraliçe Irulan'ın düşmanı.

- Stellan Skarsgård: Baron Vladimir Harkonnen rolünü oynuyor. Vladimir, Baron Harkonnen'in yeğeni ve Kraliçe Irulan'ın düşmanı.

Filmin yönetmeni Denis Villeneuve¹, senaristi Eric Roth², Jon Spaihts² ve başka isimler de filmde yer alıyor.



Zendaya'nın rolü, Düne 2 filminde Chani adında bir karakterdir. Chani, Paul Atreides'in sevgilisi ve Fremenlerin kızıdır. Fremenler, çölde yaşayan ve sihirli güçlere sahip olan bir ırktır. Zendaya, bu rolüyle hem fiziksel hem de duygusal olarak izleyicileri etkilemektedir. Timothée Chalamet ise Paul Atreides rolünü oynamaktadır.

Zendaya'nın Düne 2 filmindeki performansı, eleştirmenlerden ve izleyicilerden büyük beğeni toplamıştır. Bazıları Zendaya'nın Chani rolünü çok iyi canlandırdığını ve filmdeki diğer oyuncularla uyumlu olduğunu söylemiştir. Timothée Chalamet de Zendaya'nın filmdeki rolü ve performansı için övgüler yağdırmıştır³.


Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski