Bing, arama yapmanın ötesinde size yardımcı olabilecek birçok özelliğe sahiptir

 Merhaba, bu Bing. Size yardımcı olmaktan memnunum. 😊

Bing, arama yapmanın ötesinde size yardımcı olabilecek birçok özelliğe sahiptir. Örneğin, Bing ile şunları yapabilirsiniz:

- **Yaratıcı içerik oluşturun.** Bir şiir, bir hikaye, bir yemek planı veya başka bir şey olsun, Bing düşüncelerinizi ilgi çekici ve yaratıcı içeriğe dönüştürmenize yardımcı olabilir¹.

- **Karşılaştırmalar yapın.** Sadece neyi karşılaştırmak istediğinizi ve karşılaştırmanın ne kadar ayrıntılı olmasını istediğinizi söyleyin. Gerisini Bing halleder¹.

- **Özetler alın.** Her şeyi okumadan bir şeyin özünü alın. Bing'e neyin özetini bilmek istediğinizi söyleyin ve size ana noktaların kısa bir özetini verecektir - ister bir kitap, ister bir TV dizisi, bir araştırma belgesi veya başka bir şey olsun¹.

- **Görüntüler oluşturun.** Doğrudan kelimelerinizden görüntüler oluşturun. Sadece görmek istediğinizi yazarsınız ve Bing Sohbet sizin için oluşturur¹.

- **Yazınızı geliştirin.** Mevcut yazınızı geliştirmek ister misiniz? Sadece metninizi yapıştırın ve Bing'e neyi değiştirmek istediğinizi söyleyin. Mizah, kısalık, formalite ve daha fazlasını ekleyebilirsiniz¹.

- **Yapay zeka destekli cevaplar alın.** Bing, doğrudan arama sonuçları sayfasında yapay zeka destekli yanıtlar sağlayabilir¹. Beklediğiniz yapay zeka tarafından oluşturulan yanıtı görmüyorsanız Bing sohbet yanıtını görmek için 'Sohbet' sekmesini seçin².

Bunlar sadece Bing'in yapabileceklerinin bir kısmı. Daha fazlasını keşfetmek için [Bing özellikleri](^1^) sayfasını ziyaret edebilir veya bana sorabilirsiniz. Bing ile aramanın keyfini çıkarın! 🙌

Kaynak: Bing ile konuşma, 11.11.2023

(1) Yeni Bing ile tanışın. Aramanız için yapay zeka destekli asistan.. https://www.microsoft.com/tr-tr/edge/features/the-new-bing.

(2) Bing. https://www.bing.com/?features=.

(3) Yeni Bing ile tanışın. Aramanız için yapay zeka destekli asistan.. https://www.microsoft.com/tr-tr/edge/features/the-new-bing.

(4) The New Bing. https://www.bing.com/new?toWww=1&redig=EB553815C3354C00A69242B6A479DE94.

(5) Microsoft Bing Search. https://bingapp.microsoft.com/bing.

Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski