Rüyalar, gece gözlerimize gelen misafirler, Işıkla dokunurlar zihnimizin perdesine.


 Rüyalar ve Işık

Rüyalar, gece gözlerimize gelen misafirler, Işıkla dokunurlar zihnimizin perdesine. Gecenin sessizliğinde yükselirler kanatlarıyla, Işıkla aydınlatırlar hayallerimizin düşüncesini.

Rüyalar, umutların yeşerdiği tohumlar, Geleceğin resmini çizerler yavaşça. Gökyüzündeki yıldızlar gibi parlarlar, Işıkla aydınlatırlar yolumuzu karanlıkta.

Rüyalar, insanın içindeki büyülü deniz, Hayatın sahiline vuran fikirlerin dalgaları. Umutla birleşirler, hayal gücüyle yüzerler, Işıkla aydınlatırlar yolu bilinmez denizlerin.

Rüyalar ve ışık, yaşamın anlamıdır belki de, Umutla dolu bir yürek ve hayal kurma cesareti. Geceyi aydınlatan yıldızlar gibi parlıyorlar, Rüyalar ve ışık, yaşamın sonsuz güzellikleri

Rüyalar, gecenin perdesinde dans ederler, Işıkla boyanmış resimler gibidirler gözlerimizde. Hayatın sıkıştığı anlarda bize yol gösterirler, Işıkla aydınlatırlar karanlığın içinde.

Işık ise umutla gelir, tıpkı güneşin doğduğu gibi, Her sabah yeniden başlar, yeniden umut verir. Gökyüzünde parlar, dünyayı aydınlatır içten içe, Rüyalardan beslenir, hayalleri gerçek kılar.

Rüyalar ve ışık, yaşamın sırrıdır aslında, Umutla yüreğimizde, hayalle zihnimizde. Birlikte oluştururlar bu büyük macerayı, Rüyalar ve ışık, yaşamın en değerli hazinesi.

Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski