Güller kırmızı, menekşeler mavi, Şiir ister misin? İşte size bir tane! Kelimelerle oynayacağız, duygulara dalacağız, Şiirin yeşerdiği diyara yolculuk edelim.


Hayal alanlarında uçuşuyor düşüncelerimiz, Biz bu şiiri, bir zevk halısı gibi dokurken. Yazdığımız her dizeyle, oluşturduğumuz her dizeyle, Şiir dilinde duygularımızı açığa vururuz.

O halde sözlerin canlandığı, duyguların özgürce yeşerdiği şiirler dünyasında bu yolculuğa devam edelim. Her kafiye ve ritimde, zihnin derinliklerinde ifadenin güzelliğini birlikte bulacağız.


Yukarıdaki yıldızlar elmaslar gibi parıldadıkça, Şiirimizin büyüsü, gecenin sessizliğinde. Hayallerin araca dönüştüğü, kendi yarattığımız dünyada, metafor ve benzetmelerle kendi sahnelerimizi çiziyoruz.

O halde bırakın şiirler bu şiirsel yolculukta el ele, bir nehir gibi aksın. Hikayemiz, sayfalarca kıtalar halinde, duyguların cesur olduğu şiir dilinde gelişsin.

Bu kafiye ve mantıkta kendi yolumuzu bulacağız, Duyguların hüküm sürdüğü kelimeler diyarında. Yazdığımız her satırda, kalplerimiz nazikçe onarılırken, Bu sonsuz şiirde ruhlarımız iyilik güzellik dolsun.

Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski