Uzaklara savrulan bir rüyanın izlerini taşır. Gözlerdeki yaşlarla sulanır anılar,

 


Özlemek, denizde kaybolan bir gemi gibidir,

Uzaklara savrulan bir rüyanın izlerini taşır. Gözlerdeki yaşlarla sulanır anılar, Hasretle büyüyen bir çiçeğin kırık dökük dalıdır.

Bir gülüşü özlemek, bir bakışı hasretle beklemek, Zamanın içinde biriktirir duyguları. Uzaklarda parlayan bir yıldızın ışığı gibidir, Yüreklerdeki sızıyı, içsel bir serzenişi taşır.

Bir mektubun satırlarını okurken, Sevdiğini düşlemek, dudaklarda tatlı bir tebessüm. Özlemek, yürekte bırakılan derin bir izdir, Dolup taşan bir deniz misali, anıların rüyalarına selam.

Bir şehirde geçen bir anı, bir ses, bir koku, Özlemi alevlendirir, yakar içini. Gelip geçen her mevsim, değişen her rüzgar, Özlemle dolu bir hikaye anlatır adeta.

Bir dostun sıcaklığını, sevgilinin tenini özlemek, Bir anıyı yaşamak kadar yakındır işte özlemek. Birlikte geçen anıları tekrar tekrar yaşamak, Özlemle dolu bir sayfada yazmak hatırlatan sözcükleri.

Özlemek, zamanın kavurduğu bir çöl gibidir, Ama o çölde yeşeren umut fidanları vardır. Anılar, duygular, sevgiyle dolu anlar, Özlemi dindiren, yüreği huzura kavuşturan bir rüyadır.

Rüya şiiri 🥱🥱🥱

Rüya denizinde yelken açarken ruhum, Gecenin karanlığında parlayan yıldız gibidir. Hayalperest düşlerle süslenir gözlerim, Rüya ile dolu bir dünya kurulur içimde.

Gözler kapandığında başlar macera, Bir peri masalının içinde kaybolmak gibi. Rengarenk düşlerin resmedildiği yerde, Gerçek dünyanın sınırları kaybolur gider.

Bir rüyada uçmak, yıldızlara dokunmak, Yer çekiminin kuralını yıkmak gibidir. Gözler açıldığında gerçekliğe dönsek de, Rüya izlerini kalbimizde taşırız .

Bir sevda, bir umut, bir arzu rüyası, Gözlerde parlayan, yürekte saklanan. Bazen gülümsersin, bazen hüzünlenirsin, Rüya ile şekillenen hayatın büyülü anlarında.

Rüyalar, duyguların ve isteklerin resimleridir, Bazen sıradan, bazen büyülü bir masal gibidir. Geceye serilen en güzel perdelerden biridir, Rüyaların büyüsüyle süslenen bir uykudur.

Uyandığında rüyadan, yatağın yumuşaklığına, Geri döneriz gerçek dünyanın içine. Ama rüya, unutulmaz anıların saklandığı bir sandıktır, Rüyaların büyüsüyle dolu bir ömür, yaşanmışlıklarla doludur.

Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski