Kalpten gelen sıcacık bir selamlamadır. Bir çocuğun gözlerine sevgiyle bakmak, İyi olmanın en saf ve güzel adıdır.



 İyi olmak bir gülüşle başlar,

Kalpten gelen sıcacık bir selamlamadır. Bir çocuğun gözlerine sevgiyle bakmak, İyi olmanın en saf ve güzel adıdır.

Bir yardım eli uzatmak ihtiyacı olanlara, Güçsüzü korumak, destek olmak her daim. İyi olmak, insanlığa duyulan derin bir saygıdır, Sevgi ve anlayışla yoğrulmuş bir yaşamın simgesidir.

Bir tebessümle aydınlatmak birinin gününü, Sorunları dinlemek, omuz olmak derdine. İyi olmak, içtenlikle gelen bir gülümseme, Karanlık günleri aydınlatan bir umut güneşidir.

Birlikte paylaşmak, bütün sevinci ve kederi, Empati kurup anlamak birinin iç dünyasını. İyi olmak, kin ve nefreti bir kenara bırakmak, Sevgiyle dolu bir kalp taşımanın en güzel hali.

Bir insanın yüreğinde bıraktığın izler, İyi oluşunun en güzel kanıtıdır. Küçük jestlerle büyük etkiler yaratmak, İyi olmanın yarattığı değeri gösterir adeta.

İyi olmak, insanlığa hizmet etmek demektir, Kendini sevgiyle açmak, anlamak ve anlaşılmakdır.


Gülmek şiir 😅😅

Gülmek, yaşamın en tatlı kahkahası, Yüreğin derinliklerinden gelen bir armağandır. Gözlerde parlayan, yüzde açan bir çiçektir, Mutluluğun en saf haliyle buluşan bir andır.

Bir tebessümle başlar, yüzlerdeki ışık, Gelip geçen her zorluk, her hüzün anında. Gülmek, bir özgürlük rüzgarı gibi eser, Gönlüne, ruhuna, tüm varlığına.iyi gelir.

Bir mizah anlayışıyla bakmak hayata, Gülmek, kederleri hafifletir, yüreği açar. Dostların birlikte geçirdiği eğlenceli anlar, Gülmekle dolu anıların en tatlı hatıralarıdır.

Gülmek, içsel bir enerjiyi açığa çıkarır, Stresi uzaklaştırır, sıkıntıları hafifletir. Bir çocuğun neşeli gülüşü, dünyanın en güzel müziği, Gülmek, hayatın en değerli hazinesidir.

Bir espriye gülümseyerek karşılık vermek, Bir gülüşle yüreklere dokunmak. Gülmek, yaşamı renklendiren bir boyadır, Umutsuzluğu siler, umudu yeşertir bir başkadır.

Her gülüş, biraz daha yaklaştırır insanları, Birbirine, içten bir tebessümle. Gülmek, insanı iyileştiren sihirli bir dokunuştur, Hayatın içinde gizlenen en güzel sırdır.

Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski