Gül rengarenk çiçekleriyle dolu olan küçük bir bahçe varmış. Bu bahçenin adı "Çiçek Bahçem" imiş.

 


Gül rengarenk çiçekleriyle dolu olan küçük bir bahçe varmış. Bu bahçenin adı "Çiçek Bahçem" imiş. Bahçenin her köşesi farklı türden çiçeklerle doluydu: güller, laleler, nergisler, papatyalar ve daha pek çok çeşit.

Bahçenin sahibi olan Aylin, her gün bu güzel çiçekleri sulayıp, bakımını yaparmış. Onlarla konuşur, çiçeklerin güzelliklerini ve kokularını hayranlıkla seyredermiş. Aylin'in kalbindeki sevgi ve özen, çiçeklere yansır ve onlar da her daim canlılıkla açardı.

Bir gün, bahçenin en güzel köşesine küçük bir fidan dikmiş Aylin. Fidan zamanla büyümüş ve en güzel çiçekleri veren bir ağaca dönüşmüş. Aylin, bu ağacı "Sevgi Ağacı" olarak adlandırmış. Ona her gün dokunur, onunla konuşurmuş. Sevgi Ağacı'nın dalları, adeta Aylin'in sevgisiyle yeşerip gelişmiş.

Bir gün, köylerinde bir festival düzenlenmesine karar verilmiş. Aylin, Çiçek Bahçem'den en güzel çiçekleri seçip festivalde sergilemeye karar vermiş. Festival günü geldiğinde, bahçeden topladığı güller, laleler ve diğer çiçeklerle büyülü bir görüntü oluşturmuş. İnsanlar çiçekleri görünce adeta büyülenmiş, onların güzellikleri karşısında hayran kalmış.

Festival sırasında, Sevgi Ağacı da gölgesiyle insanlara serinlik sağlamış. İnsanlar ağacın altında dinlenip, sohbet etmişler. Herkes Aylin'in bahçesine ve Sevgi Ağacı'na hayranlıkla bakmış.

Festival sona erdiğinde, Aylin Çiçek Bahçem'e dönmüş ve Sevgi Ağacı'na bakmış. O an anlamış ki, gerçek güzellik sevgiyle sulanan kalplerde yeşerir ve en güzel çiçekler de sevgi dolu insanların yetiştirdiği dostluklardır.

Ve böylece, Çiçek Bahçem ve Sevgi Ağacı, Aylin'in kalbinde ve köylerinde her zaman yaşamaya devam etmiş. Çünkü gerçek güzellik ve sevgi, zamanın ve mevsimlerin ötesinde sonsuz bir şekilde büyüyüp gelişirmiş.

Çiçek bahçem şiir 🤩

Gönlümün en güzel köşesinde, Bir çiçek bahçesi sererim size. Her renk, her tür, birbirine karışır, Sevgiyle sulanaır her biri.

Gülüşen, papatyalar yaşar, Gözlerinin önünde açan güller yükselir. Rüzgarın melodisiyle kıpır kıpır hepsi. Sanki aşkın en derin hali çiçek bahçem.

Nergis kokusu saçar etrafa, Lalelerin rengi soluk kalır yanında. Sonsuz bir bahar gibi kalbimde, Sevgiyle açan çiçeklerle dolu bu bahçe.

Günler geçse de solmasın hiçbir çiçek, Sevginle yeşersin her mevsimde. Çiçek bahçemde buluşalım. Aşkla dolu bir hikaye, yazmak için.

Bir gün yağmur damlaları düşer toprağa, Toprak emer, kökler beslenir. Her damla sevgiyle dolu, Güçlenir, büyür, yeşerir her bir dal.

Fırtınalar gelse de zaman zaman, Çiçekler eğilir ama kırılmazlar. Sizlerle olan anılarımız gibi, Zorlukları aşar, dimdik ayakta kalırız.

Bir gün gelebilir baharın sonu, Ama sonbahar da güzellik barındırır. Çiçekler solsa da yapraklar dökülse de, Köklerde saklıdır yeni bir başlangıç.

Çiçek bahçemiz her an yeşil. Sevgiyle sulandıkça büyür durmaz. Sizlerle yaşadığımız her an, Birer renkli çiçek gibi kalbimde açar..

Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski