Gökyüzündeki yıldızları sayar gibi hissettiğim. Kalbimde yeşeren, umutla beslediğim, Düşlerimde beni neşeli eden, en güzel duygu sevgidir.

 


Sevgi denizinin kıyısında durup seyrederken,

Gökyüzündeki yıldızları sayar gibi hissettiğim. Kalbimde yeşeren, umutla beslediğim, Düşlerimde beni neşeli eden, en güzel duygu sevgidir.

Bir gülüşte saklıdır bin anlam, Gözlerin gözlerime değdiği anda. Sıcacık bir kucaklamada bulurum huzuru, Sevgi dolu anılarla dolup taşar içim.

Bir çocuğun gülüşünde, masumiyetin izleri, Bir dostun omzunda, samimiyetin esintisi. Sevgi nedir dersen, derim ki; Hayatın kendisi, en değerli özlem sevgidir.

Dinler, diller, sınırlar tanımaz sevgi, Birleştirir yürekleri, geçer en derin uçurumları. Sevgiyle dokunulan her yerde iz bırakır, Unutulmaz anıların en güzeli, sevgiyle örülüdür.

Sevgi bir çiçeğin açtığı en güzel an, Bir melodinin en duygusal notası gibidir. İçimizi aydınlatan, umutla dolu bir meşale, Sevgiyle yoğrulmuş, yaşamın en değerli yönüdür.


Gözlerdeki parıltı, sevginin eseri, Gönüllerdeki sıcaklık, onun izleri. Sevgiyle beslenir insanın ruhu, Hayatın anlamıdır, varoluşun nedeni.

Bir baba şefkatiyle sarar evladını, Bir anne sevgisiyle okşar saçlarını. Sevgi, bir dostun omzunda bulunan destektir, Zor zamanlarda güç veren, umudu yeşerten.

Güneşin doğuşunda, rüzgarın esintisinde, Sevgiyi bulursun doğanın her zerresinde. Bir tebessümde gizli sevginin büyüsü, Kalplerde çiçek açan, en derin duygusudur.

Sevgi, fedakarlıkla, paylaşımla büyür, Küçülmez, azalmaz, her an daha da güçlenir. Kelimelerle anlatılmaz bazen, derindir hisleri, Gözlerdeki bakışta, dokunuşta bulunur izleri.

Sevgi, kıskançlıkla değil, özgürlükle büyür, Güvenle beslenir, samimiyetle yeşerir. Birbirine kenetlenir yürekler, sevgiyle, Dünyayı daha güzel kılar, içinde sevgi barındıran her an.

Birlikte ağlamak, birlikte gülmek sevginin ifadesi, Zorlukları aşmak, birlikte yol almak. Sevgi, sadece aşıkların değil, herkesindir hakkı, Çünkü sevgiyle dolu bir dünya, umutla parlayan bir yıldızıdır insanoğlunun.

Bu düşüncelerle, sevginin gücünü bir kez daha anlamak dileğiyle.. sevgiyle kalın...🤗


İlginizi Çekebilir 👇

Bir Matematik Profesörünün Kur'an'a Analitik Bakışı | Prof. Jeffrey Lang [TR Dublaj]

Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski