Çiçek açan sokaklar göz kamaştırır. Kelebekleri takip eden neşeli çocuklar, Savaşların izleri silinmiş, korkular uçmuş.

 


Doğa ile bütünleşen şehirlerde,

Çiçek açan sokaklar göz kamaştırır. Kelebekleri takip eden neşeli çocuklar, Savaşların izleri silinmiş, korkular uçmuş.

Kuşların kanatlarında sevgi dökülür, Yürekler coşku ve umutla dolu olur. Toprağın kokusu hüzünleri siler, Gönüller birlik ve beraberlikle dolup taşar.

Doğanın güzellikleriyle iç içe, Hayatın ritminde bir bütün olur insanlar. Doğa sevgisiyle dolar kalpler, Birlikte yaşamın keyfini bulur .

Çiçeklerle süslenmiş dünyada, Barış içinde kucaklaşır insanlar. Yeşilin kucağında huzur bulanlar, Doğayla uyum içinde şükrederler.

Sonsuz bir sevgi, umut ve iyilik, Doğanın kollarında yükselen şehirlerde. Gözlerdeki parlaklık, gülümsemelerdeki sıcaklık, Sevgiyle yoğrulmuş, güzelliklerle dolu bir hayat.

Doğaya bağlanır insanlar, Korur, kollar, sevgiyle sarar her canı. Birlikte var olmanın hazzını yaşarken, Dünya dönüşür.

Güneş doğar, kuşlar cıvıldaşır, Doğa ile bütünleşen şehirlerde. Sevgi ve umutla dolu yürekler, Kuşların kanatlarında, özgürlüğe yelken açar.

Şiir 😂😂

Bir gökyüzü mavisi hüznü sarar, Gözlerde yankılanır bir umut arar. Rüzgarın dokunuşu ruhları okşar, Sessizlik içinde gizlenen anılar var.

Bir serinlik yayılır yemyeşil bağlara, Dallarda cıvıldayan kuşlarla çağrılır insan. Gülüşlerin şen ettiği bahçelere, Kalpte saklı duyguların ışığı düşer.

Bir damla çiy düşer yapraklara, Sevinçle dolup taşar her bir bakış. Gecenin karanlığı kucaklar yıldızları, Hayallerin mürekkebi yazar şair misali.

Bir melodi yükselir sakin bir sedada, Gönlün ince tellerinde titreşir nota. Bir sarkı başlar sessizce, dudaklar kıpırdar, Zamanın sırrını çözer güzel sözcükler.

Moder renklerle boyanmış bir dünyada, Hüzünlenir ağlar bazen, bazende güler. Her bir anın içinde gizli bir anlam vardır, Şiirin büyüsüne kapılır insan.

Duyguların iç içe geçtiği bu satırlarda, Gözlerde biriken yaşlar saklıdır belki de. Bir şiirin gücüyle sarsılır yürekler, Dinlenir, anlaşılır, hissedilir içtenlikle.

Her kelime bir düşünce, bir bakış açısı, Bir şiirle dilimde yükselir nağmeler. Hayatın akışında duyguların izleri, Bir şiirde bulur yankı, iz bırakır kalplerde.

Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski