Birlikte geçen her anı, anımsanır sonsuzca. Omuz omuza, yürek yüreğe verilen sözler, Dostluğun değerini her daim anlatır.



Dostluk denizi engin, kıyısı sonsuzdur,

Birlikte geçen her anı, anımsanır sonsuzca. Omuz omuza, yürek yüreğe verilen sözler, Dostluğun değerini her daim anlatır.

Bir gülüşte saklıdır yılların birikimi, Gözlerdeki ışıltı, sevgi ve anlayışla. Dostluk, rüzgar gibi, her daim eser yanıbaşında, Yağmurda da güneşte de, sevinçte de hüznünde de.

Bir dostun eli, her daim destektir, Güvenle örülüdür ilişki, sadakatle büyür. Dostluk, bir çınar gibi kök salar yüreğimizde, Güçlendirir, ayakta tutar en zor anlarda.

Bir sohbet, bir bakış, anlatır her şeyi, Dostlukla örülmüş güzel anıları. Zamanın getirdiği yıpratıcı rüzgarlar, Dostluğu daha da güçlendirir, değerini artırır.

Paylaşılan anılar, birbirine destek oluş, Dostluğun en güzel anlamıdır işte. Birlikte ağlamak, birlikte gülmek, Dostluğun en değerli hediyesidir, her daim.

Dostluk, karşılıksız sevginin adıdır, Birinin en iyi halinde olduğumuz anıdır. Kalpten kalbe uzanan bir köprü gibidir, Sevgi, anlayışla örülü, dostluğun en güzel örneği

Hayranlık 🤗🤗 şiir 👇

Bir bakışla başlar her şey, hayranlıkla, Gözlerdeki ışıltıyla, coşkuyla. Bir çiçeğin açışına duyulan hayranlık, Doğanın büyüsüne karışır her an.

Dağların yüce doruklarına bakıp da, Büyülenmemek elde değil. Güneşin batışıyla boyanan gökyüzü, Hayranlıkla izlerken içini ısıtan bir sevinç kaplar.

Bir sanat eseri karşısında durup da, Heyecanla nefesin kesilirken. Müziğin en hüzünlü notaları, en coşkulu tınıların'da, Dinlerken içini doldurur bir hayranlık.

Bir insanın başarısı karşısında duyulan hayranlık, Her adımı sevgi ve saygıyla atar hakederse. Çünkü emekle, özveriyle yaratılan her başarı, Hayranlıkla bakılan birer anıt gibidir.

Doğanın mucizeleri, insanın yaratıcılığı, Hayranlıkla izlenir dünyanın her köşesinde. Gözlerin parladığı, yüreklerin coştuğu anlar, Hayranlıkla dolu, unutulmaz anılardır.

Hayranlık, kalbin en içten duygusudur, Gözlerin içine bakıp da gördüğün güzellik karşısında. Bir çocuğun masumiyetinde, bir dostun sadeliğinde, Hayranlıkla yücelir, yaşamın en güzel yüzü.

Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski