Ağustos'un sıcağında coşku var, Güneşin gülüşüyle doluyor her yer.

 


 Ağustos'un sıcağında coşku var,

Güneşin gülüşüyle doluyor her yer. Mavi gökyüzü üstümüzde açık, Serinlik ararız, göl kenarında azıcık.

Rüzgar eser, tanıdık kokular yayar, Kavun kokusu etrafa dolar . Ekinlerin salıntısı, rüzgarın sesi , Doğanın seslenişi.

Daldan düşen meyveler, tatlı bir hediye, Ağustosun getirisi, ruhumuza sevgiye yer açar. Dostlarla piknikler, kahkahalar, Yaşamın güzelliklerini paylaşırız.

Gün batarken ılık bir esintiyle, Huzurla dinleriz deniz kenarında. Ağustosun kavuşması, sonbaharın gelmesi, Hayatın döngüsü,

Ağustos ayı, ne güzel bir hediye, Doğanın nimetleri ile dolu,

Bırakalım yüreklerimizde büyüsün, sevinç ve neşe.Ağustosun güzellikleri, hep yaşasın


Ağustos, yazın zirvesi, kalplerde sevinç, Doyumsuz bir mutluluk, coşkuyla dolu. Denizler serin, gökyüzü mavileşir, Ruhumuzda tatlı bir huzur hissi belirir.

Serin orman gölgelerinde dolaşırız, Doğanın kalbinden esintiler alırız. Su sesiyle uyuruz, şarkı söyler kuşlar, Her bir anı tadında yaşarız.

Ekinlerin rengi sarıya boyanır, Bereketle dolu hasat zamanı gelir. Toprağa sevgimiz artar, bereketi kucaklarız, Ağustosun gelisi, yüreklerde iz bırakır.

Dostlarla toplanırız, şenlikler düzenleriz, Gülen yüzler, bir arada neşeyle eğleniriz. Ağustosun güzelliklerini birlikte kutlarız, Sevgiyle sarılırız, kalplerde dostluk pekişir.

Ağustosun sonu yaklaşır, hüzünle bakarız geriye, Anılarla dolu, unutulmaz bir sayfa kapanır öylece. Yeni umutlarla, Eylül'ün kapısını aralarız, Ağustosun güzellikleri kalplerde sonsuza kadar yaşarız

Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski