Yağmurlar düşer Temmuz ayında, Toprağı öpen damlalar süzülürken. Gök gürültüsüyle coşar doğa, Yağmurun yağışını izlerken.

 


Yağmurlar düşer Temmuz ayında,

Toprağı öpen damlalar süzülürken. Gök gürültüsüyle coşar doğa, Yağmurun yağışını izlerken.

Toprağın kuru yüzüne dokunan, Yağmurun eli, sevgiyle ıslatır her yeri. Yemyeşil bitkiler uyanır aniden, Yağmurun şarkısını dinlerken.

Gökyüzüne açılan insan gözleri, Yağmurun nimetlerini kucaklar sevinçle. Nehirler coşar, derecikler çağlar, Yağmurun bereketini hissederken.

Yağmurun sesi huzur verir ruhlara, Damlaların melodisi kalpleri ferah eder. Doğa canlanır, yeniden doğar, Yağmur yaşamı uyandırırken.

Gökyüzüne bakınca insan anlar, Küçük olduğunu, doğanın kocamanlığı karşısında. Yağmurun nimeti, yaşamın kaynağıdır, İnsanın doğayla olan bağını hatırlar.

Temmuz yağmurlarıyla bürünür dünya, Doğa ve insan el ele dua eder. Yağmurun bereketiyle yeşerir umutlar, Birlikte yaşamanın değerini anlar her bir kişi.

Not: 👇

Bu şiir, Temmuz yağmurlarının doğa ve insan arasındaki ilişkiyi yansıtmak amacıyla yazılmıştır. Yağmurun doğaya getirdiği canlılık ve insanın doğa ile olan bağına vurgu yapmaktadır. Umarım beğenirsiniz!


Yağmurun düştüğü bir dünyada, Mutluluğun dansı başlar bedenlerde. Bulutlar aşkla öper toprağı, Yağmurun nimetiyle gülümser yeryüzü.

Damlalar yavaşça süzülür aşağı, Kalplerde bir umut yeşerir hafiften. Islanan yüzlerdeki gülümsemeler, Yağmurun armağanıdır sevinçler.

Bir damla yağmur dokunur ruhlara, Tazeler, temizler iç dünyaları. Gökyüzünden gelen huzur, Yağmurun masalıyla dolar avuçların.

Gizlice yağan yağmur, sırdaş olur, Gözyaşlarını ıslatır aşkla. Mutluluk damlaları toplar toprak, Yağmurun ihtişamıyla keyif eder yaşamlar.

Gökyüzü bir ressam, yağmur fırçasıdır, Renkleri yayar dünyaya coşkuyla. Islanmış yapraklar, çiçeklerin kolları, Yağmurun sevincini taşır yorulmaz.

Yağmur mutluluğun şifresini taşır, Kokulara, seslere, hislere karışır. Bir arınma, bir yenilenme sürecidir, Yağmurun rahmetiyle huzura varış.

Bir damla yağmur düşerken avuçlarına, İçinde hisset mutluluğu ve huzuru. Yağmurun neşesine katıl, coşkuya açıl, Mutluluğun ıslak dokunuşuyla bütünleş.

Not: 👇

Bu şiirde yağmurun mutlulukla ilişkisini anlatmaya çalıştım. Yağmurun verdiği huzur, canlılık ve yenilenme duygusunu yansıtmaya çalıştım. Umarım beğenirsiniz!

Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski