Sevgiyle açılsın kalbin perdeleri, Umuda kanat çırpsın yürekler, Işığıyla aydınlatsın yolları.

 


Güneşin doğduğu bir gün bugün,

Sevgiyle açılsın kalbin perdeleri, Umuda kanat çırpsın yürekler, Işığıyla aydınlatsın yolları.

Gökyüzü maviler içinde dans etsin, Kuşlar melodiler söylesin ağaçlarda, Gülücükler yayılsın yüzlerde, Dünya bir bahar bahçesine dönüşsün bugün.

Sevgiye sarılsın her bir nefes, Kalplerin ritmi ahenkle dolsun, Barış çiçekleri açsın her köşede, Umut dolu bir yarın doğsun bugün.

Düşlerinizi gerçeğe dönüştürün, Hedeflere doğru yürüyün cesaretle, Hayata sevinç katarak yaşayın, Bugünün güzelliğini fark edin.

Her anı değerlendirin özgürce, Sevdiklerinizle paylaşın sevginizi, Yaşamın hediyesini hissedin, Gün bugün, bugün sizin.

İçinizdeki ışığı yansıtın dışarıya, Gönlünüzün renkleriyle donatın dünyayı, Ve bilin ki, her gün bir başlangıçtır, Güne özel, umutla dolu bir şiirdir bugün.

Aşk varsa hayat var 😍

Gözlerin gözlerime aşkla baksın, Sesin dudaklarımda nağmeler tutsun, Kalbim seninle çarpsın, aşkla dolup taşsın, Birlikte yazalım sonsuzluğa yürüyen hikayemizi.

Deniz mavisinde kaybolalım birlikte, Rüzgarla dans edelim sahil kenarında, Yıldızlar bize yol göstersin gece karanlığında, Aşkın büyüsüyle dolup taşsın her anımız.

Güneşin ışığı tenimize dokunsun, Bahar çiçekleri kokusunu yaydığında, Sevgimizin renkleri baharı karşılasın, Dünya, bizim aşkımızın şahidi olsun.

Birlikte geçirelim her anı ömür boyunca, Gülen gözlerinle aydınlatalım geleceği, Sevgimiz hiç solmasın, hep taze kalsın, Birbirimize aşkla bağlı, ebediyen sürsün.

Bir şiir gibi yazılsın aşkımızın hikayesi, Kelime kelime dokunsun yüreklerimize, Sevgimiz şarkılara konu olsun, İki ruh, bir bedende bütünleşsin sonsuza dek.

Seninle var olmak, seninle anlam bulmak, Dünyaya anlam katan bir sevgi olsun bizimki, Bir şiir daha dudaklarımızda yeşersin, Ve aşkımızla dolu şarkılar söylesin yüreklerimiz

Sevgiliye özel 😍

Gökyüzüne baktığımda seni görüyorum, Yıldızların arasında parlayan bir ışıksın. Kalbimde açan çiçeklerin kokusunu alıyorum, Sensiz geçen her an, eksik bir dize gibi büyüyor.

Sana olan sevgim, bir nehir gibi akıyor içimde, Gözlerinle dolduruyorsun her bir damlasını. Kalbim, senin adınla çarpan bir aşk ritmi taşıyor, Sana olan özlemim, her gün daha da büyüyor.

Sevgilim, seninle yaşadığım her an, Bir masalın sayfalarında yazılıyor. Birlikte geçirdiğimiz her anı sonsuzluğa saklıyor, Kalbimde yeşeren sevdanla dolup taşıyor.

Güneşin doğduğu her sabah, Yeniden doğuyor aşkımız. Dudaklarından süzülen bir tebessüm, Kalbime huzur ve mutluluk saçıyor.

Seninle hissediyorum aşkın büyüsünü, Birlikte var olmak, dünyaya anlam katıyor. Sana olan sevgim, sınırları aşıyor, Sonsuzluğa uzanan bir aşk öyküsü yazıyor.

Seninle geçen her an, bir şiir gibi, Sözcükler yetmiyor anlatmaya duygularımı. Sevgim, seninle derinleşiyor her nefeste, Seninle özgürleşiyor ruhum, uçuyor gönlüm.

Şimdi, sevgilim, bu şiir sana ait, Dudaklarımdan süzülen hepsi sana yazılmış. Kalbimde seninle atan bir şarkı çalıyor, Ve bu şarkı, seninle sonsuza kadar sürecek.

Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski