İyi günler dilerim, sevgiyle dolu her anın tadını çıkarın diye, kalbiniz sevinçle dolu olsun şimdi ve her zaman iyi günler dilerim size.

 


Sabahın ilk ışıklarıyla doğar umutlar,

Yeni bir gün başlar, tazelenir hayatlar. Gözlerde ummanlar, gönüllerde heyecan, İyi günler dilerim, sevgiyle, şevkatle, aşkla dolu.

Gökyüzünde güneş gülümser yüzüne, Doğan günün güzellikleri sarmalar her bir yanını. Gönlün bahçesinde açar renkli çiçekler, Hayatın güzellikleriyle dolar içimiz sevinçle.

Dostlarla bir araya gelmek, sohbet etmek ne güzel, Bir fincan çay eşliğinde her türlü telaşdan sıyrılıp yadetmek geçmişi. İyi günler yaşatır bize, anılarda saklıdır hep, Sevdiklerimizle birlikte geçen anlar en değerli hazinemizdir vakti gelince açılır kilidi.

Güneşin batışında hüzünler de olur elbette, Ancak yarına dair umutlar her zaman yüreğimizde. Gecenin sessizliğinde umut ışığı parlar, Yarınlar daha güzel olacak, buna inanmak gerek.

Her yeni güne "iyi günler" dilerim size, Mutlulukla dolu, huzurlu, neşe dolu nice günleriniz olsun dileğiyle. Hayatın güzelliklerini keşfetmek, yaşamak dileğiyle, İyi günler dilerim, sevgiyle dolu her anın tadını çıkarın diye, kalbiniz sevinçle dolu olsun şimdi ve her zaman iyi günler dilerim size.


Sevgi 🤗

Rüzgarın dans ettiği sahil kenarında, Denizin mavisine açılır gözlerim. Dokunuşunda huzur bulduğum kum taneleri, Adeta fısıldar bana sonsuz sevgiyi.

Güneşin gülüşüyle aydınlanır yeryüzü, Gökyüzünde kuşlar özgürlük turuna çıkar. Gönül bahçemde açan çiçeklerin güzellikleri, Ruhumda nağmelerle dolaşır hafif esintilerle.

Gecenin sessizliğinde yıldızlar parlar, Gözlerim yükseklerde hayallere dalarken. Umuda yolculuk eder yüreğim, Her anında yeni bir hayat şarkısı ararken.

Sevgiye sığınır kalbim, umutla dolu, Dostluk bağlarıyla örülü yolumuz. Yaşamın kıymetini anlarız böylece, Birlikte geçirdiğimiz her anın huzurunda.

Gözlerimde umut, yüreğimde sevgi, Hayata dair hissettiklerim, düşündüklerim. Şiirler yazmak gelir içimden, Yaşamın güzelliklerini yansıtan mısralarla dolu.

Hep birlikte yürüdüğümüz bu yolda, Sevgiyle dokunduğumuz her kalpte iz bırakır.sevgi inanıyorum, İçimizdeki sevgiyi paylaştıkça, hayatın daha anlamlı olacağına.

Dileğim, sevgi dolu yüreklerle dolup taşması, Gözyaşlarının yerini mutluluğun alması. Şiir gibi akıp giden günlerimizde, İçimizdeki güzelliklerle kucaklayalım hayatı.

Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski