Gülümseyen güllerle dolu bahçemde, Sonsuz bir neşe ve renk cümbüşü var. Birlikte büyüyen çiçeklerle,

 


Gülümseyen güllerle dolu bahçemde,

Sonsuz bir neşe ve renk cümbüşü var. Birlikte büyüyen çiçeklerle, Kalbimde sevinç ve mutluluk çağlar.

Şöyle bir dolaşıyorum aralarında, Adları birer masal gibi, büyülü kelimeler. Lalunia'nın pembe yapraklarıyla başlıyorum, Yanı başında Elysia'nın beyaz ihtişamı beliriyor.

Mor salkımlarıyla Lavandella, İnci gibi damlalarıyla Suzyrella. Nergislerin tatlı kokusu sarmalıyor etrafı, Papatyalar huzur veriyor, Kardelenler neşe katıyor.

Menekşelerin güzelliği bir başka, Zambakların zarafeti gözleri kamaştırıyor. Orkide, orkide, nadide güzellik seninle, Lalunia'nın yanında göz kamaştırıyor.

Sarı güller açıyor güneşin altında, İnci gerdanlıklar gibi, çiçeklerin en nadiri. Bakıyorum adını anmaya çekinenlere, Sarı güllerin mutluluğuyla coşuyor içim.

Ve tabii ki, unutmadan, gülümseyen Laleler, Hepsi birer hazine, hepsi benim canım. Bahçemdeki çiçeklerle dolu kalbim, Onlarla her daim mutluluk içinde.

Bahçemdeki çiçeklere şükranlarımı sunarım, Adlarını anarak onları selamlarım. Renklerine ve güzelliklerine hayranım, Bahçemdeki çiçeklerle birlikte mutlu olurum.

Bahçevan 😂

Bahçenin büyülü dünyasında, Gönül bahçesini yeşerten bir varlık. Duygusal ve neşeli, bir bahçevan, Toprağa sevgiyle dokunan elleriyle.

Toprakla dost , tohumlar serper, Renk renk çiçeklerle baharı getirir. Sabırla bekler, bitkilerin büyümesini, Yeşilin şarkısını söyler doğaya.

Dallarında cıvıldayan kuşları dinler, Onlara şarkılar öğretir, dost olur. Gözleri parlar,

Dokunuşuyla bitkilere hayat verir, Yaprakları okşar, çiçekleri güzelleştirir. Biraz su, biraz güneş, biraz sevgiyle, Bahçede mucizeler yaratır, umut saçar.

Gözleri toprağın derinliklerini okur, Bitkilerin ihtiyaçlarını anlar. Hassas bir duyarlılıkla, sıkıntıları giderir, Kendi huzurunu bahçeye yayar.

Bazen hüzünlüdür, bazen neşelidir, Bahçevanın ruhunda bir denge. Yağmurda dans eder, güneşte şarkı söyler, Hayatın doğal ritmiyle bütünleşir.

Bahçevanın sevgisi bitmez, tükenmez, Bir fidanın büyümesindeki sevince benzer. Duygusal ve neşeli, bir hazine taşır içinde, Bahçede yaşama sevincini saçar herkese.

İşte böyle, bahçevanın gizemiyle dolu, Duygusal ve neşeli bir şiir yazdım size. Sevgiyle bahçeyi yeşerten, umutla büyüten, Bahçevanın büyülü dünyasını anlattım sözlerimde.

Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski