Gülümse yeniden, yüreğimdeki umut açsın, Yaşamın sırlarını keşfeden o güzel çiçek açsın. Gökyüzüne bak, mavinin derinliğinde kaybol,


 Gülümse yeniden, yüreğimdeki umut açsın,

Yaşamın sırlarını keşfeden o güzel çiçek açsın. Gökyüzüne bak, mavinin derinliğinde kaybol, Hayatın akışını izle, coşkuya kapıl, bir solukta akıp giden zamanın kollarında.

Gözlerin kederle dolu, sevinçten yoksun, Anlam veremiyorsun belki bu karanlık yoksunluğa, umutsuzluğa. Ama bil ki, yağmurlar ardından güneş doğar, Kararlılıktan kaçarsın içindeki sevgiyi, bir gün bulursun o mutlu limanı.

Hayatın dalgaları bazen yorar, yıpratır seni, Ama düşme karamsarlığın kuyusuna, çıkar sıyrılıp yeniden aydınlığa. Bir adım at yıldızlara doğru, karanlığı dağıtan, Gecenin sessizliğinde fısıldayan yıldızların melodisine kulak ver tatlı rüyalarında.

Unutma, yaşam bir armağandır, sevinciyle, hüznüyle dolu, Gülmek kadar ağlamak da insana dairdir, kalbinin derinliklerindeki volkanlar patlasada. Her dönemeçte yeni bir başlangıç vardır , Yeniden gülümsemek, hayata sarılmak, yaşamanın en güzel hediyesidir elbet.

Güçlü ol, içindeki ışığı hiç sönmesin, Kalbinin bahçesine tekrar güller açsın. Vaz mı geçiyorsun yaşamaktan, hayır asla, Sevgiyle dolu bir hayat seni bekler, umutla kapılarını arala.

Göreceksin, bir gün daha güzel şarkılar söyleyecek ruhun, Hayatın akışında coşacak, yepyeni umutlara yelken açacaksın. Gülümse, çünkü yaşamak en güzel armağan, Ve seninle dolu bu dünya, sonsuz sevgiyle sarılı bir hayat..

Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski