Gözlerin solgun, yaprakların biraz kırık görünüyor. Ne oldu sana, hangi rüzgar dokundu kalbine?

 


Küstünmü çiçeğim, neden üzgünsün böyle?

Gözlerin solgun, yaprakların biraz kırık görünüyor. Ne oldu sana, hangi rüzgar dokundu kalbine? Söyle bana, nasıl sana yardım edebilirim?

Belki de su istersin, sana biraz bakım yapayım. Toprağını değiştireyim, besleyeyim seni canım. Güneşin sıcaklığından biraz uzaklaşmışsın gibi, Hadi aç , yeniden hayata karış.

Küstünmü çiçeğim, senin güzelliğin hala içinde saklı. Renklerin solmuş olabilir, ancak umut hiç bitmedi. Bak, etrafında başka çiçekler de var, Onların neşesi senin yüzünde yeniden açacak.

Unutma, bahar her zaman gelir, Yeniden yeşerir, çiçekler açar doğada. Sen de çiçeksin, içinde baharı saklarsın, Gel, tekrar açıl, hayatın güzelliklerine katıl.

Küstünmü çiçeğim, sana destek olacağım, Sevgimle saracağım, yeniden yeserteceğim. Küskünlüğünü bırak, Hayatla uyum içinde, mutlu bir şekilde büyü.

Küstünmü çiçeğim, umut dolu ol, Güçlü köklerinle toprağa tutun. Güneşin ışığından beslen, yağmurda serinle, Çünkü sen bir çiçeksin, güzelliğinle dünyayı süsle.

Seninle ilgilenen biri burada, Küstünmü çiçeğim, güzelliğinle gönlümde açan. Sana sevgiyle dokunup yeniden canlandıracak, Küskünlüğünü unutturacak, seni seveceğim her vakit .

çocuksu bir sevgiyle saf ve temiz duyguları anlatan bir şiir 😗

Bak çocuklar gibi sevebilirim ben, Saf ve temiz duygularla dolu kalbimle. İçimdeki neşe, coşkuyla doludur, Hayatı keşfederim, gülümserim her an.

Gözlerimdeki ışık, merakla parlar, Dünyaya bir masal gibi bakarım ben. Her şeyi keşfetmek için acele ederim, Minik olmasada ellerim çocuklar gibi hayallerimi örerim.

Çocukça sevgiyle sararım herkesi, İçimdeki neşeyle paylaşırım sevinci. Yüzümdeki tebessüm, masum bir hediye, Kucaklarım dünyayı, anlarım her dile.

Kalbim saf, düşüncelerim masumdur, Kırılmamış duygularla doludur içim. Yüreğimde sevgi büyür, barışa açarım, İnsanları birleştirir, umutla sararım.

Dünya benim için bir oyun alanıdır, Her adım bir macera, keşiflerle doludur. Gökyüzündeki bulutları izlerim, Rüzgarla yarış eder, güneşi selamlarım.

Çocukça sevgi, umutla dolu bir güçtür, Kalbimize gelen en saf armağandır. Hayatın içindeki renklere boyanırız, Çocukça sevgiyle yaşamak, gerçek mutluluğa adanmaktır.

Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski