Gözlerimde umut, yüreğimde sevinç. Yeni bir gün, yeni bir başlangıç

 


Uykudan uyanırken gün doğar penceremde,

Gözlerimde umut, yüreğimde sevinç. Yeni bir gün, yeni bir başlangıç, Hayatın sunduğu eşsiz bir armağan.

Kuşların cıvıltısıyla güne merhaba, Doğanın sesi başlar, coşar her yerde. Yapraklar rüzgardan hoşnut dans eder esintisinde , Güneş ışığı sımsıcak sarar her yüzü.

Gökyüzünde pamuk bulutlar süzülür, Masalsı bir atmosfer yaratır her biri. Yüreğimdeki sevinç şarkısını söyler, Hayatın güzellikleriyle dolup taşar içim.

Dostlarla kucaklaşır, gülümserim, Paylaşılan sevinçlerin tadı bir başka. Göz göze gelir, gizli anlamlar anlatırız, Dostluk bağlarımızı daha da güçlendiririz.

Ruhum, neşeli bir hale koyulur, Hüzünler geriler, yerini mutluluk alır. Mizahla donanır, hayata gülümserim, Her anı değerlendirir, şükrederim.

Yağmurla gelen tazelik, kokuları yayılır. Yağmurun, umut taşıyan sesi yankılanır. Hayatın dansı başlar, her yer yeniden doğar, Her yeni gün bir hediye, yaşam sevinciyle doludur.

Günün sonunda gökyüzü yıldızlarla süslenir, Dilekler tutarım, gözlerim ışıl ışıl parlar. Hayatın anlamını, sevincini anlatır, Her yeni şiirde, umutla çizerim satırları.

Gel, sen de katıl bu neşeli şarkıya, Hayatın güzelliklerine birlikte şükredelim. Yaşamın dansında coşalım, sevinçle dönelim, Her anın değerini bilerek, neşeyle sarılalım

Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski