Gönlümün derinliklerinde yürüyorum, Kendime ait olanı ararken, Bırakıyorum beni, özgür bırakıyorum, Kendim olmanın tatlı serüveninde.

 Gönlümün derinliklerinde yürüyorum,

Kendime ait olanı ararken, Bırakıyorum beni, özgür bırakıyorum, Kendim olmanın tatlı serüveninde.

Günahın cazibesi yanıp duruyor içimde, Karanlık çağırıyor beni, sımsıcak. Ama kalbimdeki ışık, Cömertlikle parlıyor, gönüllere neşe saçıyor.

Eşitlik, saygı ve sevgi rehberim oluyor, Kim olursa olsun, içim sevmeliyim der. İncinsem de sevdiklerim tarafından, Küsmem hayata seçenek benim

Ve yaşarım hayatı, her hali güzel hâlinde, Gözyaşları ile gülümseme arasında sınanırken. Mutlu olmak belki çok değil, asla değil, Ama huzur içinde yaşarım, içim durgun su gibi.

Yüreğim geniştir, gönül hoşgörülü, Anlarım diğerlerini, hissederim derinlikleri. İçsel keşiflerle yürürüm ileriye, Bir gelişim yolculuğunda, sonsuzluğa doğru.

Öyle gel, kendine ait ol, Rüzgarın esintisinde dans et. Kendini keşfet, içindeki güzelliği bul, Ve yolculuğunda huzurun sırrını çöz.

Gizemli bir yolculuğa çıkıyorum içimde, Kendimi ararken, beni bırakıyorum geride. Bir yanım çekiyor günahın uçsuz bucaksız kollarına, Ama diğer yanım huzurun sakin sularında yüzüyor.

Doğanın büyüsüne kapılıyorum anlarda, Rüzgarın şarkısını dinleyerek, Yüreğimdeki neşe yeşeriyor, Cömertlikle dağıtıyorum sevgiyi her bir yana.

Eşitlik ve saygıya inanıyorum, Kim olursa olsun, sevmeliyim derim. İncinsem de sevdiklerim tarafından, Küsmez, affederim, sevgiyle sararım her bir yaramı.

Ve yaşarım hayatı, her anı güzelleştirerek, Mutlu olmak belki uzakta, ama huzur içindeyim. Durgun sularında yankılanır içimdeki dinginlik, Gönül genişliğiyle kabul ederim her şeyi.

Yüreğim geniştir, gönül kucak açar herkese, Kendimi bulurum doğanın kucağında. Ruhumu arıtırım, derinliklere dalarken, Kendimi keşfederim, gerçek benliğimi bulurum.

Gel, içsel yolculuğa çık, Kendine dair olanı aramak için. Doğanın dansında kaybol, kendini bul, Ve huzurun büyülü dokunuşunu hisset.

Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski