15 Temmuz Şehitleri Anısına

 


15 Temmuz Şehitleri Anısına

Bir geceydi karanlık, hain pusu kuruldu vatana. Kalkıştılar darbeyle vatanı ele geçiririz sandılar. Ama kahraman bir millet var bu topraklarda, Direndi, vatanına sahip çıktı o kahraman halk.

Gecenin sessizliğinde uğulduyor destanlar, Vatan sevgisiyle dolu yüreklerde şan var. Döküldü al bayrak için şehitlerin kanı, Toprak oldu bedenleri, göklere yükseldi ruhları.

15 Temmuz'da göğsünde vatan sevdası yeşeren, Dik durdular ölümü göğüsleyen yiğitler. Tanklar, tüfekler karşısında boyun eğmediler, Çünkü vatan için ölmek onlara onurdur.

Analar ağladı, evlatlarını toprağa verdi, Babalar yüreği dağlandı, göz yaşları döktü. Ama asla teslim olmadı bu kahraman millet, 15 Temmuz direnişiyle yazıldı tarih yeniden.

Bu destan, unutulmayacak tarihe kazındı, 15 Temmuz'un şehitleriyle anılacak daima. Birleşti yürekler, kenetlendi omuz omuza, Vatanı teslim etmedi, kahramanlarımız.

15 Temmuz ruhuyla dolu bu coşkulu vatan, Bayrak dalgalanırken unutulmayacak hatıraları, Şehitlerimizin kanıyla sulanmış bu toprak, Nice kahramanlar yetiştirecek daha yarınlar için.

15 Temmuz'un şehitlerini rahmetle anıyorum,

Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski