Ripple SEC Davasında Galibiyet XRP Fiyatını 10 $ Seviyesine Taşıyabilir

 Konuşma sırasında Hinman, Ethereum’un (ETH) menkul kıymet olarak kabul edilmemesi gerektiğini söyledi. İki yıl sonra SEC, Ripple ve iki yöneticisine, yatırımcılara kayıt dışı bir menkul kıymet arzında XRP satışı yoluyla 1,3 milyar dolardan fazla para topladıkları iddiasıyla dava açtı.


SEC içindeki dahili iletişimleri içeren ve tartışmalarının geniş bir görünümünü sunan belgeler ifşa oldu. Başlangıçta bu XRP’de bir fiyat rallisini tetikledi ve varlığı Salı günü 0,56 dolara çıkardı. Ancak o zamandan beri XRP, son kazanımlarının tamamını kaybederek yaklaşık %16 düştü.

Bununla birlikte, 16 Haziran Cuma günü, hedge fon yöneticisi Thomas Kralow söz aldı. Hinman’ın konuşması ve SEC’in iletişiminin yanı sıra düzenleyicinin XRP konusundaki duruşu hakkında daha fazla spekülasyonun, varlığın fiyatını önümüzdeki aylarda 10 $ veya daha fazla yükseltebileceğini söyledi.

Özellikle, FXStreet röportajında Kralow, kripto para topluluğu arasında son zamanlarda XRP’ye olan ilginin arttığını vurguladı. Google verileri ve diğer ölçümlere göre, varlık için internet aramaları geçen ay iki katına çıktı. Kralow, bu “spekülatif anlatıların” “önümüzdeki üç ila dört ay içinde XRP için ciddi potansiyel taşıdığını vurguladı. Ve belki de potansiyel olarak önemli bir fiyat artışına yol açacak ve değerini 10 ila 30 dolar arasında bir yere itebilecek

Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski