Pi2Day 2023 Sanat Festivali

 

Pi-Powered Dünyada Bir Günü Görselleştirin


Yaratıcı ruhunuzu hazırlayın; 2023 Pi2Day Pi Sanat Festivali yakında başlıyor! Fireside Forum'da, muhteşem sanatınızı yayınlayabileceğiniz ve görüntülemek ve desteklemek için toplulukla paylaşabileceğiniz özel bir kanal olan P2Day Art Fest oluşturulacak. Bu arada, yaratıcı enerjilerinizi kullanmaya başlayabilir ve sanat eserinizi hazırlayabilirsiniz.

Bu yılın özel teması: Pi ile Güçlendirilmiş Bir Dünyada Bir Günü Görselleştirin , odağı faydaya ve günlük hayata odaklıyor, ancak katılımcıları Pi'nin günlük yaşamın çeşitli yönlerine nasıl nüfuz edebileceği konusunda daha bütünsel düşünmeye teşvik ediyor. Öncüler - açık ve yaratıcı bir şekilde - Pi tarafından geliştirilmiş bir dünyanın daha entegre ve kapsamlı bir vizyonunu hayal etmeli ve tasvir etmelidir.

En iyi gönderiler ayrıca Pi'nin sosyal medyasında, blogunda ve daha fazlasında öne çıkarılmak üzere Çekirdek Ekip tarafından seçilecek, AYRICA özel bir Pi2Day Tişörtü kazanma fırsatı. Temayı iyi bir şekilde birleştiren harika bir sanat arıyor olacağız.

Açık fikirli ve düşünceli kreasyonları teşvik ederken, PiArt gönderimlerinin zevkli olmasını ve nefret dolu, kaba veya başka şekilde rahatsız edici konulardan uzak olmasını istiyoruz. 

Harika katkılarınızı dört gözle bekliyoruz, bu yüzden sanatcı olmaya başlayın!

Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski