Eden Hazard'ın Real Madrid'den sonraki durağı belli oluyor.

 Real Madrid'de ayrılığı açıklanan Eden Hazard'ın yeni adresi belli oluyor. İspanyol ekibinde beklentilerin uzağında kalan ve takımdan ayrılan Belçikalı yıldız oyuncu Eden Hazard için Süper Lig devi kolları sıvadı.

EDEN HAZARD'IN MADRİD HİKAYESİ SONA ERDİ

2019'un yazında Premier Lig devi Chelsea'den 115 milyon euro bonservis bedeliyle transfer edilen Eden Hazard, Real Madrid'de bir türlü dikiş tutturamadı. Yaşadığı sakatlıklar ve beklentilerin uzağındaki performansıyla hayal kırıklığına uğratan Belçikalı yıldızın ayrılığı geçtiğimiz günlerde açıklanmıştı.

SÜPER LİG DEVİ İŞİ BİTİRİYOR

Brezilya basınına göre; Yeni adresi merak edilen Eden Hazard için en büyük talip Fenerbahçe. Sarı-lacivertliler Belçikalı yıldızın transferi için yoğun mesai harcıyor. Brezilya'dan da talipleri bulunan Hazard'ın transferinde Fenerbahçe mutlu sona yakın.

BU SEZONKİ KARNESİ VE KARİYERİ

Eden Hazard, bu sezon Real Madrid ile yalnızca 10 resmi maçta forma giydi ve bunların 4'ünde ilk 11'de yer aldı. Toplam 392 dakika sahada kalan Belçikalı yıldız, 1 gol ve 2 asistle skora etki edebildi.

Futbol kariyerine Tubize altyapısında başlayan Eden Hazard, daha sonra Lille'e transfer olmuş ve oradaki başarılı performansıyla beğeni toplayarak 35 milyon euro bonservisle Chelsea'ye imza atmıştı

Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski