Adın geçer yüreğimde bir ezgi gibi,

 Adın geçer yüreğimde bir ezgi gibi,

Her hece ses verir, aşkla dolu dizelerde. Kokun sarar beni, soluksuz kalır nefesim, Seninle başlar, seninle biter her nefesim.

Adın geçer dudaklarımda bir dua gibi, Her kelime sana yazılı, sevgiyle nakış nakış. Gözlerin yıldızlarla dolu bir gökyüzüdür, Bakışınla aydınlanır, içimdeki karanlık.

Adın geçer hayalimde bir masal gibi, Her an seninle yürürüm sonsuz bir düşte. Ellerim tutar seni, yıllar geçse de, Seninle var olurum, seninle sonsuzlaşır ruhum.

Adın geçer kalbimde bir şarkı gibi, Her nota sana aşkla eşlik eder durmadan. Sevgim şarkı söyler, seninle yankılanır, Dinledikçe içimde, sevince dönüşür her notan.

Adın geçer, sen varsın her yanımda, Bir ömür boyu sürecek sevdam sana. Her nefeste, her duada, her düşte, Adın geçer, adın yaşar içimde sonsuzca


Adın geçer, yüreğimde bir ırmak gibi, Aşkla dolup taşar, sevginle dolar coşar. Gözlerim seni arar, her an seninle dolu, Seninle aydınlanır, karanlıklar savrulur uçar.

Adın geçer, düşlerimde bir güneş gibi, Her sabah seninle doğar, seninle açar umut. Sıcaklığınla sarar, yüreğimdeki kışı, Seninle bahar gelir, her an yeniden doğar dünya.

Adın geçer, sesimde bir ezgi gibi, Her nağmede seni çağırır, seni anlatırım. Dilimden düşmez adın, sevgiyle dolu hece, Seninle söylenir, seninle coşar şarkılarım.

Adın geçer, hatıralarımda bir iz gibi, Her anımda sen varsın, geçmişle örülü hayatım. Birlikte geçirdiğimiz günler dolu anılarla, Kalbimde saklı, hiç solmayacak bir bahçe açarım.

Adın geçer, sevdanla dolu dualarımda, Her fısıltımda seni yalvarır, seni dilerim. Rabbime şükreder, sanin için dua ederim, Adın geçer, adın yankılanır gökyüzünde.

Adın geçer, varlığınla anlam kazanır her şey, Hayatım seninle güzelleşir, anlam bulur. Seninle yaşarım, seninle sevinçler paylaşırım, Adın geçer, adın yaşar içimde sonsuzca, daima devam eder...



Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski