Sevgi Dolu Yaratılış" adlı bir şiir:

 Sevgi Dolu Yaratılış" adlı bir şiir:🤗

Sevgi dolu yaratılışın mucizesi, Göz alabildiğince doğanın renkleri, Çiçekler, hayvanlar ve bitkiler hepsi, Dünyamızı güzelleştirir her biri.

Gökyüzünün mavisi, denizlerin sırrı, Sıcak yaz günleri, kışın soğukları, Her bir mevsimde ayrı bir güzellik vardır, Yaratanın dokunuşu her yerde.

Bir tomurcuk açılır, renklenir her çiçek, Bir kuş öter, çırpınır kanatları , Doğanın melodisi yükselir, Sonsuzluğa kadar sürer bu güzellik yarışı.

Sevgi dolu yaratılışın içinde, Birlikte yaşarız biz de bu güzellikleri, Huzur buluruz doğanın kollarında, Ve şükrederiz yaratıcımıza bu güzel dünyamızı verdiği için.

Bizlere bu güzellikleri sunan yaratana, Teşekkürlerimizi sunuyoruz her an, Ve sevgi dolu yaratılışın içinde, Yaşamaya devam ediyoruz hep birlikte

Gözlerimizi açtığımız andan itibaren,

Doğanın güzelliğiyle karşılaşırız, Ve içimizde hissettiğimiz o mutluluk, Sevgi dolu yaratılışın yarattığı bir duygu.

Denizlerin mavisi, dağların yüksekliği, Gökyüzünün sonsuzluğu ve toprağın bereketi, Her biri ayrı bir hikaye anlatır bizlere, Ve biz de bu hikayelerle güzelleşiriz.

Bir çiçek açar, güneşin sıcaklığıyla, Bir kelebek konar, renklenir baharla, Her bir detayda saklıdır yaratıcının gücü, Ve biz de bu güzellikleri yaşarız hep birlikte.

Sevgi dolu yaratılışın her bir köşesi, Huzurun, mutluluğun ve sevginin eseri, Ve biz de bu güzellikleri korumalıyız, Dünyamızı güzelleştirmek için hep birlikte çalışmalıyız.

Sevgi dolu yaratılışın içinde yaşarken, Biz de sevgi, saygı ile yaşamalıyız, Ve yaratana şükrederek hep birlikte, Dünyamızı güzelleştirmeye devam etmeliyiz

Her sabah yeniden doğan güneşle,

Hayata umutla, sevgiyle başlamalıyız, Doğanın bize sunduğu nimetlere şükrederek, Sevgi dolu yaratılışın değerini anlamalıyız.

Gökyüzüne bakarak sonsuzluğu hissetmeli, Denizlere dalıp özgürlüğü tatmalıyız, Ve doğanın her bir detayında, Yaratıcının sevgi dolu dokunuşunu görmeliyiz.

Bir arada yaşadığımız bu güzel dünyada, Her bir canlıya saygı göstermeliyiz, Ve doğayı koruyarak, sevgiyi yayarak, Güzellikleri sonsuza dek yaşatabiliriz.

Sevgi dolu yaratılışın içinde, Biz de sevgi dolu yaşamalıyız, Ve yaratana şükrederek, Dünyamızı hep birlikte güzelleştirmeliyiz

Sevgi dolu yaratılışın her bir köşesi,

Birbirine bağlı, birbirine destek veren parçaları, Ve biz de bu büyük uyum içinde, Birlikte hareket etmeliyiz.

Doğanın güzellikleri karşısında, Saygı, hayranlık ve sevgi duygularımızı yaşamalıyız, Ve doğanın bize sunduğu nimetleri, korumalıyız.

Bir arada yaşadığımız bu dünyada, Sevgi dolu yaşamalıyız, Ve birbirimize destek olmalıyız, Birlikte güzelleştirmeliyiz.

Ve yaratana şükrederek, Doğanın güzelliklerinin tadını çıkarmalıyız, Ve hep birlikte, sevgi dolu yaratılışın içinde, Yaşamaya devam etmeliyiz.

Sevgi dolu yaratılışın içinde, Yaşamak, sevmek ve sevilmek, Her zaman mümkündür, Ve biz de bu güzel dünyada, Sevgi, saygı ile yaşamalıyız.



Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski