Gökyüzünde mavilik, denizinde köpükler, Rengarenk sokaklarda güneşli günler, Tarihi dokusuyla büyüleyen şehirler, Türkiyem, sen güzelsin.

Gökyüzünde mavilik, denizinde köpükler, Rengarenk sokaklarda güneşli günler, Tarihi dokusuyla büyüleyen şehirler, Türkiyem, sen güzelsin.

Tarihin derinliklerinde yatan medeniyetler, Anadolu topraklarına bıraktıkları eserler, Göz kamaştıran mimarisi, tarihin izleri, Türkiye, sen güzelsin, geçmişle bugünü birleştiren yer.

Aydınlık sabahlarında kahve kokusu, Akşam güneşinde ıslanan toprak kokusu, Mis gibi çiçeklerle dolu bahçeleri, Türkiye, sen güzelsin.

Senin sokaklarında yürümek, senin topraklarında dolaşmak, Senin insanlarınla tanışmak, senin lezzetlerini tatmak, Her köşende bir hikaye, her adımda bir anı, Türkiyem, sen güzelsin.

Seninle gurur duyuyorum, Seninle övünüyorum, seninle mutluyum, Seni sevmek, seni keşfetmek, seninle yaşamak, Türkiyem, sen güzelsin.

sen benim vatanımsın

Gözlerimde senin güzelliklerin, ruhumda senin sıcaklığın, Sonsuz bir sevgiyle bağlıyım sana, seninle varım, seninle yaşarım.

İster acı, ister tatlı olsun hayatımın her anında, Türkiye, sen güzelsin, Senin kıyılarında denizin huzurunu hissederim,Senin dağlarında özgürlüğü, Türkiyem, sen güzelsin.

Sonsuzluğa kadar sürecek olan bağımızın, Sonsuz sevgimizin, sonsuz vatan aşkımızın, Ölümsüz hikayesini hep birlikte yazacağız, Türkiyem, sen güzelsin.




Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski