Gitmek yanlızlık bırakır geride

 Hayatın seyrinde kararlar vermek gerek,

Yönümüzü belirleyen bazı tercihler var, Bazen gitmek zorunda kalırız geride, Sevdiklerimizi, anılarımızı bırakarak.

Yalnızlık hissi kaplar içimizi, Ayrılıkların hüznüyle baş başa kalırız, Ama yüreğimizde sevgi ve umut hep vardır, Gitmek, yanlızlık bırakır geride .

Yeni umutlar, yeni fırsatlar getirebilir gitmek, Belki de yenilenmek, keşfetmek istersin, Yeter ki yüreğindeki sevgi hep var olsun, Çünkü gitmek, yanlızlık bırakır geride.

Anıların izleri tozlu yollarda kalsın, Sevdiklerimizle kalplerimiz birlikte atsın, Hayatın sunduğu yollarda ilerlerken, Yüreğindeki sevgi hiç kaybolmasın.

Hayatın seyrinde bazen zorlu yollar olur, Ama yüreğindeki güçle aşabilirsin sen onları, Ve hatırla ki ne olursa olsun, Gitmek, yanlızlık bırakır geride.

Belki de yenilenmek için gitmek gerekir,

Yeni hayatlara açılan kapıların anahtarıdır, Ama yine de yalnızlık hissi sarar bazen içimizi, Gitmek, yanlızlık bırakır geride dedikleri gibi.

Hayatın yolculuğunda pek çok kez karar veririz, Bazıları hayatımızın dönüm noktası olur, Gitmek zorunda kalırsak da ayrılıkların acısıyla baş başa, Yüreğimizdeki sevgi hep bizimle kalır sonsuza kadar.

Belki sevdiklerimizi, anılarımızı geride bırakırız, Ama yüreğimizdeki izleri silinmez hiçbir zaman, Ve yine de hatırlamalıyız ki yalnız değiliz, Çünkü yüreğimizdeki sevgi her zaman yanımızda.

Hayatın zorlu yollarında ilerlerken, Yüreğimizdeki sevgi bize güç verir, Ve unutmamalıyız ki ne olursa olsun, Gitmek, yanlızlık bırakır geride.

Bir gün yolumuzun sonuna gelince, Geriye baktığımızda anılarımızla kalacağız, Ve yine hatırlamalıyız ki yüreğimizdeki sevginin, dediği gibi Gitmek, yanlızlık bırakır geride.

Hayatın seyrinde kararlar vermek zordur bazen, Ama yüreğimizdeki sevgi bize rehberlik eder, Ve unutmamalıyız ki ne olursa olsun, Gitmek, yanlızlık bırakır geride .



Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski