A101 mağazalarında iPhone 11 64 GB hafıza destekli modeli hem siyah hem de beyaz renk seçenekleriyle indirimli olarak satışa sunuldu

 Apple geçtiğimiz günlerde Türkiye’deki ürünleri için tam %10 oranında zam açıklamıştı. Herkesi şaşırtan bu gelişmeye rağmen Türkiye’deki bazı marketler markanın en bilinen ürünleri için özel kampanyalar oluşturarak, uygun fiyatlara satın alma fırsatı sunuyor. Son olarak o marka hem iPhone hem de Apple Watch gibi ürünler başta olmak üzere markanın ürünleri için uygun fiyat kampanyası başlattı. İşte o kampanya ve fiyatlar!

iPhone Modellerinde Büyük İndirim

Türkiye’nin en yaygın ve en popüler süpermarket zincirlerinden A101, bu haftada çok dikkat çeken kampanyaya imza attı. A101, teknoloji tutkunlarını ve hatta daha odak ifadeyle Apple hayranlarını sevindirdi. Zira Apple Türkiye’nin kısa bir süre önce tüm ürünlerine %10 zam açıklamasına karşın A101’de %50’ye varan indirimli Apple ürünleri satılmaya başlandı.

Vatandaşlar Apple’ın en popüler ürünleri arasında yer alan iPhone ve Apple Watch gibi ürünlerini %50’ye varan indirimli olarak satın alma fırsatını yakalıyor. A101 mağazalarına giden vatandaşlar Apple’ın en çok satan iPhone modelleri olan iPhone 11 ve iPhone 13 modellerini hemen hemen %50 indirimli olarak satın alabilecek.

Kampanya kapsamında en dikkat çeken ürün iPhone 11 oldu. A101 mağazalarında iPhone 11 64 GB hafıza destekli modeli hem siyah hem de beyaz renk seçenekleriyle indirimli olarak satışa sunuldu. Mağazalarda ayrıca iPhone 13 128 GB hafıza destekli modeli de pembe ve beyaz renk seçenekleriyle satışa sunuldu.

iPhone 13 26.999 TL’ye Satılıyor

A101 mağazalarında iPhone 13 64 GB depolama destekli modeli sadece 26.999 TL satış fiyatıyla yer alıyor. Markanın diğer çok sevilen modeli iPhone 13 64 GB depolama destekli modeli ise sadece 17.899 TL’den satışa sunuluyor. Kampanya sayesinde iPhone satın almayı düşünen ancak hem Apple Türkiye sitesinde hem de diğer satıcılardaki yüksek fiyatlardan şikayetçi olanlara büyük bir avantaj sunuluyor. A101, bu haftaki kampanyası çerçevesinde sadece iPhone modellerine değil Apple Watch gibi diğer popüler Apple ürünlerine de ürün skalası içerisinde büyük bir indirimle yer veriyor.



Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski