Sizin adınızı taşıyan bir şeyim olsaydı,

 Sizin adınızı taşıyan bir şeyim olsaydı,

Belki bir çiçek bahçesi ya da serin bir pınar olurdun. Ya da belki de koca bir dağ, Her zaman gökyüzüne yükselen, dimdik, sağlam ve büyük.

Sizin adınızı taşıyan bir şeyim olsaydı, Belki de bir kitap ya da bir şarkı olurdu. Sizden ilham alarak yazılan, Her satırında sizin güzelliğinizin parladığı.

Sizin adınızı taşıyan bir şeyim olsaydı, Belki de bir yelkenli gemi olurdu. Her seferinde sizi yeni yerlere taşıyan, Her dalga ile daha da güçlenen.

Ama belki de en güzel şey, Sizin adınızı taşıyan bir şey olmanın, Benim için ne kadar anlamlı olduğunu göstermek olurdu. Bir ömür boyu size adanmışlığı, sevgiyi ve saygıyı taşıyan, Sonsuz bir hazine olurdu


Sizin adınızı taşıyan bir şeyim olsaydı, Belki de bir anıt ya da bir heykel olurdum. Sizi her zaman hatırlatan, Güzel bir anı olarak kalacak olan.

Sizin adınızı taşıyan bir şeyim olsaydı, Belki de bir gezegen ya da yıldız olurdu. Sonsuzluğun içinde parlayan, Sonsuza kadar sürecek olan.

Ama ne olursa olsun, Sizin adını taşıyan her şey, Benim için bir gurur ve onur olurdu. Çünkü sizin adınız taşıdığı için, Her zaman özel ve değerli olacaktı.

Ve belki de en güzeli, Sizin adını taşıyan bir şeyim olmasına gerek yoktu. Sadece sizin yanınızda olmak, Sizi sevmek ve saygı duymak, Hayatımın en büyük hediyesi olurdu

Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski