Renklerin karışımında saklı bir güzellik var,

Tiwiti Arama

Tiwiti Arama

 Renklerin karışımında saklı bir güzellik var,

Kokuların harmanında huzur veren bir tat, Bir arada bu ikisi dünyayı aydınlatır, Sevgi, umut ve dayanışma içinde yarınları kurar.

Yeşilin canlılığı, mavinin enginliği, Kırmızının sıcaklığı, sarının neşesi, Birleşirler güzel bir tablo çizerler, Dünyanın her köşesinde mutluluk saçarlar.

Çiçeklerin kokusuyla dolu bir bahçede, Sevgiyle sarılmış insanların dünyasında, Sonsuz bir umut ve kardeşlik hüküm sürer, Sonsuz bir barış ve neşe herkesi sarar.

Renklerin muhteşem karışımı göze güzellik verir, Kokular ruha iner, yürekler yumuşar, İnsanlar arasındaki sınırları yıkar, Sevgi, umut ve dayanışma ile dolu olur dünya

Sonsuz bir sevgiyle dolu kalplerimizde, Her birimizde bir umut, bir yaşama sevinci, Karşılıklı saygı ve anlayışla sararız birbirimizi, Her anında hayatın bizlere sunduğu nimetleri.

Renkler ve kokular her yerde bulunmasa da, Kalplerimizde taşıdığımız bu güzellikler hep var, Sevgi, umut ve dayanışma ruhumuzu aydınlatır, Hayatın her anında bize güç ve ilham verir.

Dünya güzel bir yer olsun diye herkes elinden geleni yapar, Sevgi, umut ve dayanışma içinde hep birlikte ilerleriz, Sonsuz bir güzellik, sonsuz bir mutluluk bizi bekler, Renklerin ve kokuların harmanında sonsuz bir sevgiyle yaşarız


Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski