MGM, bu eski IP'leri kullanarak hayranların ve yeni izleyicilerin ilgisini çekebilir

 Akış hizmetleri son yıllarda popüler hale geldi ve bu hizmetleri sunan şirketlerin sayısı da arttı. MGM de bu şirketlerden biri ve şimdiye kadar yaratılmış en iyi bilim kurgu serilerinden bazılarını içeren eski IP'sinin tümüne sahip.

MGM'nin bu eski IP'si arasında, Stargate SG-1, Stargate Atlantis ve Stargate Universe gibi bilim kurgu serileri bulunuyor. Ayrıca, Dune ve RoboCop gibi kült filmlerin de hakları MGM'de bulunuyor. Bu nedenle, MGM'nin sahip olduğu bu zengin içeriği kullanmaması gerçekten utanç verici olur.

Bu eski IP'lerin kullanımı, Akış hizmetinin başarısını artırabilir. Zira, bu serilerin hayranları yeniden izlemek için bu hizmeti tercih edebilirler. Ayrıca, bu serilerin yeni izleyicileri de çekebileceği unutulmamalıdır.

MGM'nin bu eski IP'lerini kullanması aynı zamanda bu eserlerin yeni versiyonlarının veya devam filmlerinin yapılması için bir fırsat da yaratabilir. Örneğin, Stargate SG-1 hayranları, uzun zamandır bu serinin devam filmi için bekliyorlar ve Akış hizmeti, bu talebi karşılayabilir.

Sonuç olarak, MGM'nin sahip olduğu bu zengin içeriği kullanmaması gerçekten utanç verici olur. Akış hizmetinin başarısını artırabilir ve aynı zamanda bu eserlerin yeniden canlandırılması veya devam filmlerinin yapılması için bir fırsat yaratabilir. MGM, bu eski IP'leri kullanarak hayranların ve yeni izleyicilerin ilgisini çekebilir ve bu sayede diğer akış hizmetleriyle rekabet edebilir



Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski