Ama bilirim ki güneş, Her zaman yeniden doğacaktır. Gökyüzünde aydınlık bir yarın, Düşlerimin güneşi olarak parlayacaktır.🤔

 



Gözyaşlarımla Savaş 😢

Gözyaşlarımın sıcaklığı, Yanaklarımda acı ile birleşirken, Kalbimdeki karanlık bulutlar, Zamanın geçmesini engellerken.

Gözlerim, dünya acılarını seyrederken, Yalnızlığın karanlığında kaybolurken, Kalbimdeki umutsuzluk, Gecelerin sessizliğinde çığlık atar.

Ama bilirim ki güneş, Her zaman yeniden doğacaktır. Gökyüzünde aydınlık bir yarın, Düşlerimin güneşi olarak parlayacaktır.

Gözyaşlarımla savaşırken, Kalbimdeki karanlığı aydınlatırken, Güzel günlerin geleceği umudunu taşırım. Çünkü mutlu son, acıların ardından gelir.

Şimdi güzel günlerin hayaliyle, Gözyaşlarımı silerim. Acıların ve karanlıkların üstesinden gelir, Hayallerimin peşinden koşarım.

Ve sonunda güneş yeniden doğar, Yüzümde tebessümle hayatıma devam ederim. Gözyaşlarımı geride bırakırken, Hayatın güzelliklerini keşfederim


Anlayışın Gücü. 😍

Zamanın çarkları dönerken, Yıllar geçerken hayatımızdan, Güçsüz kalmaktan korkarız bazen, Zamanın bize verdiği yorgunlukla.

Ama hayatın bir güzelliği var, Zamanın gözünden kaçan bir şey; Anlayışın gücü.

Birbirimizi anlamak, empati kurmak, Yardımlaşmak, birlikte güçlenmek, Hayatın zorluklarına karşı, Birbirimizden güç almak.

Güçsüzlüğümüzü anlayışın gücüyle, Güçlüğe dönüştürebiliriz. Birbirimize destek olmakla, Zamanın üstesinden gelebiliriz.

Belki zamanın bize yüklediği yorgunluk, Gözyaşlarımızı tutamayacağımız kadar büyük, Ama anlayışın gücü, kalplerimizi okşar, Tüyleri diken diken eden bir güzellik olarak.

Zaman geçse de, güzellikler asla kaybolmaz, Anlayışımızın gücü, kalplerimizde yaşamaya devam eder. Hayatın zorluklarına karşı, birbirimize destek olmak, Yaşamın anlamını bulmak için yeterli olacaktır


Kuruntulardan Kurtul 😊

Kendine güven, hayatı sev, Kuruntularla kendini yıpratma. Bencillik seni bitirmeden, Hayatın içindekileri sev.

İnsan olan yanlarını keşfet, Dostluklarına önem ver. Yaşamın güzelliklerine odaklan, Kendini mutlu et, başka bir şey isteme.

Ebedi hayatı tatmak için, Dünyada mutlu olman gerek. Hayatın anlamını keşfetmek, Kendine, sevdiklerine adamak.

Sonsuz mutluluğun anahtarı, Kendini sevmek, başkalarını da sevmek. Birlikte yaşamın tadını çıkarmak, Kuruntulardan kurtulmakla mümkün.

Seni yoran düşüncelerden arın, Kendine bir şans ver. Hayatın güzelliklerini gör, En tatmamışları tatmak için.

Hayat kısacık, niye zaman kaybedersin, Yapılacak o kadar çok şey var ki. Kendine, sevdiklerine ve hayata değer ver, Kuruntulardan kurtul, mutluluğu yaşa

Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski