Eski günlere özlemle bakıyorum,

 Eski günlere özlemle bakıyorum,

O güzel günler artık geride kaldı. Yıllar geçiyor, zaman hızla akıyor, Anılar ise kalbimde hala tazeliğini koruyor.

O eski sokaklar, o eski evler, O eski mahallede geçirdiğimiz günler, Aklımda hala canlı, gözümde hala canlı, Anılarımı hatırlamak istiyorum ama zaman su gibi akıyor.

Oyunlarımız, şarkılarımız, dostlarımız, Her şeyimiz bir başka güzeldi o zamanlar. Ama artık o günler geride kaldı, Nostaljik bir şarkı eşliğinde hayallerimde yaşıyorlar.

Geri dönmek mümkün değil belki, Ama o günlerin hatırası kalbimde hep var. Sonsuz bir özlemle geçmişi düşünüyorum, Ve kalbimdeki bu nostaljik duyguyla yaşıyorum.

Eski günlerin hatırasına saygıyla, Nostaljik bir şarkı söylüyorum sessizce. Ve anılarımı özlemle hatırlıyorum, Ama artık o günler geride kaldı, özlemle anıyorum

Eski fotoğraflara bakıyorum bazen, Gözlerim doluyor özlemle. O güzel anıları tekrar yaşamak isterdim, Ama artık o günler geride kaldı, sadece anılarda varlar.

Belki de o günlerde hiçbir şey farkında değildik, Yaşadığımız anların kıymetini bilemedik. Ama şimdi, zaman geçtikçe anlıyorum, O anların güzelliği ve kıymeti hiçbir şeye değişilmez.

Belki de en güzel şey, anıların hatırasını taşımak, Ve o güzel anıları sonsuza kadar saklamak. Geri dönüp zamanı geri almak mümkün değil belki, Ama o güzel anıları kalbimizde taşıyarak yaşayabiliriz.

Nostaljik bir şarkı eşliğinde düşüncelere dalıyorum, Eski günlerin hatırasına saygı gösteriyorum. Ve kalbimdeki bu özlemle yaşıyorum, Ama artık o günler geride kaldı, sadece anılarda yaşıyorlar



Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski