Doğanın sesini dinle,

 Doğanın sesini dinle,

Rüzgarın şarkısını duy, Yıldızların parıltısına bak, Hayatın ne kadar büyük bir mucize olduğunu anla.

Doğa bizi saran büyüleyici bir hazine, Kuşların kanat çırpışı, suyun şırıltısı, Bir arının uçuşu, çiçeklerin güzelliği, Hayatın önemini anlatır sanki bize.

Doğanın kucağına at kendini, Kalabalıkların arasından çık, Kendine bir an bile olsa zaman ayır, Doğanın güzelliğinde kaybol.

Bir kuşun özgür uçuşunu izle, Yaprakların rüzgarda dansını seyret, Doğanın diliyle konuşmayı öğren, Ve içindeki güzellikleri keşfet.

Doğanın ihtişamını keşfetmek, Hayatın anlamını yeniden bulmak, Bize gerçek mutluluğun yerini hatırlatır, Doğanın kucağına at kendini, huzuru yakalarsın

Doğanın kucağına at kendini, Kirli dünyadan uzaklaş, İçindeki güzellikleri keşfet, Doğanın büyüsüne kapıl. Denizde yüzmenin huzuru, Ormanın kucaklayıcı sessizliği, Dağların gücü ve heybeti, Doğanın ihtişamını yansıtır. Gözlerin açılır yaşama yeniden, Kokular sarar bedenini, Duyuların açılır doğanın şarkısına, Hayatın anlamını bulursun yeniden. Bir çiçeğin açılışı kadar güzel, Bir kelebeğin uçuşu kadar zarif, Doğa her an kendini yeniler, Her nefeste şifa verir. Doğanın ihtişamı insana, Öğüt verir doğru yolu bulmaya, Birlikte yaşamayı, korumayı öğretir, Ve gerçek mutluluğun sadece doğada olduğunu hatırlatır

Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski