Bir zamanlar genç bir adam vardı. Adı Yusuf'tu ve hayatı boyunca hep yalnızdı.

 Bir zamanlar genç bir adam vardı. Adı Yusuf'tu ve hayatı boyunca hep yalnızdı. Ailesi onu küçük yaşta terk etmişti ve tek arkadaşı da günlük hayatın zorluklarıydı.

Yusuf, bir gün kütüphaneye gittiğinde, kitaplar arasında güzel bir genç kızla karşılaştı. Onun adı Elif'ti. Elif, Yusuf'un hayatında tanıştığı en güzel insanlardan biriydi. Sohbetleri, gülüşü ve hayata olan pozitif bakış açısı, Yusuf'un kalbini çaldı.

Yusuf, Elif ile her gün kütüphanede buluşmaya başladı ve birbirlerine karşı güçlü bir bağ hissettiler. Elif, Yusuf'a hayatı yeniden sevmenin ve aşkın gücünü hatırlattı.

Ancak, bir gün Elif'in kalbi durdu ve Yusuf'un dünyası karardı. Hayatındaki en önemli insanı kaybetmişti. Elif'in ölümü, Yusuf'u daha da yalnız hissettirdi ve hayata karşı umutsuzluğa kapıldı.

Birkaç ay sonra, Yusuf, Elif'in not defterini keşfetti. Defterin içinde, Elif'in yazdığı bir dizi şiir ve notlar vardı. Yusuf, Elif'in notlarını okurken, aşkın gücünü, hayatın anlamını ve hayatta yapmamız gereken şeyleri hatırladı.

Elif, Yusuf'a hayatın güzelliklerini göstermiş ve ona yeniden aşık olmayı öğretmişti. Elif'in notları, Yusuf'u hayata yeniden bağladı ve aşkın gücüne inanmasını sağladı.

Yusuf, Elif'in hatırasını her zaman canlı tuttu ve onun için yazdığı şarkılarla yaşamına devam etti. Elif, Yusuf'a hayatın anlamını öğretmişti ve onu sonsuza kadar etkilemişti


Konu hakkında bir şiir

Gözyaşlarım denize dökülse de Seni unutmak mümkün değil ki Bir yıldız kayıp olmuş gibi Kalbimde senin izin hala var

Geceler boyu ağladım sensiz Düşüncelerim sana dolu Seni sevmenin acısı öyle büyük ki Kendimi kaybettim seninle birlikte

Seni görmek, seni duymak Seni özlemek beni mahvediyor Sonsuz gibi süren yalnızlığımda Sadece senin sevginle ayakta duruyorum

Ama sen gitmek istedin Ve ben sensiz kaldım Yıkılmış bir kalp, kaybolmuş bir umut Sadece senin için attığım kalbim artık suskun

Belki bir gün geri dönersin Ve ben yeniden seni sarabilirim Ama şimdilik, sadece bu şarkıda Seni seviyorum, seni özlüyorum

Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski