Alice, hayatında hep bir şeyler eksikmiş gibi hissediyordu.

 Aşkın Kıyısında

Alice, hayatında hep bir şeyler eksikmiş gibi hissediyordu. Yaşadığı küçük kasabada, rutin işlerinde hayatını sürdürürken, bir yandan da gerçek aşkını arıyordu. Ancak her seferinde yanlış insanlarla zaman kaybediyordu.

Bir gün, yürüyüş yaparken, bir adamla karşılaştı. Adamın adı Jack'ti ve kasabada yeni taşınmıştı. Alice, Jack ile karşılaştığı anda, kalbinin atışlarının hızlandığını hissetti. Jack de aynı şekilde Alice'a karşı bir çekim hissetti.

İkisi de birbirlerine karşı olan hislerini kabul etmekte zorlandı, ancak sonunda bir araya geldiler. Jack, Alice'a kasabanın en güzel yerlerini gezdirdi ve birbirlerini daha iyi tanımaya başladılar.

Günler geçtikçe, Alice ve Jack birbirlerine daha çok aşık oldular. Birlikte vakit geçirmek, her ikisi için de özel bir anlam kazanmıştı. Jack, Alice'a her zaman güzel sözler söylüyor, onu her zaman özel hissettiriyordu. Alice ise Jack ile birlikteyken, kendini tamamlanmış hissediyordu.

Bir akşam, Jack Alice'a kasabanın sahilinde yürüyüş yapmak istediğini söyledi. İkisi de deniz kıyısında yürürken, Jack, Alice'a evlenme teklif etti. Alice, heyecanla kabul etti ve ikisi de sevinçle sarıldı.

Alice ve Jack, mutlu bir şekilde evlendiler ve kasabada birlikte mutlu bir hayat yaşamaya başladılar. Artık Alice, hayatında eksik olan şeyin ne olduğunu biliyordu: gerçek aşk. Jack, Alice'a gerçek aşkı sunmuştu ve onu hayatının aşkı yapmıştı.

İkisi de sonsuza kadar birlikte kalmaya karar verdiler ve kasabanın güzel sahillerinde, aşklarının tadını çıkardılar. Alice ve Jack'ın aşkı, sonsuza kadar devam edecekti


Aşkın Rengi

Sonsuz bir aşkın renkleri var, Gözlerimizde parıldayan yıldızlar gibi. Birlikteyken dünya duruyor, Aşkımızı sonsuza kadar taşıyoruz.

Kalbimiz aynı ritimde atıyor, Hayatımızı seninle paylaşıyoruz. Birbirimize aşkı, sevgiyi veriyoruz, Ve sonsuzluğa kadar sürmesini istiyoruz.

Sonsuz bir aşkın renkleri var, Gözlerimizde parıldayan yıldızlar gibi. Birlikteyken dünya duruyor, Aşkımızı sonsuza kadar taşıyoruz.

Güneş batarken, seni seviyorum, Yıldızlar doğarken, seni özlüyorum. Hayatımın anlamı, seninle birlikte, Birlikteyken dünya daha güzel.

Sonsuz bir aşkın renkleri var, Gözlerimizde parıldayan yıldızlar gibi. Birlikteyken dünya duruyor, Aşkımızı sonsuza kadar taşıyoruz.

Aşkımızın rengi her şeyi değiştiriyor, Hayatımızın bütün renkleri seninle daha güzel. Birlikteyken dünya duruyor, Aşkımızı sonsuza kadar taşıyoruz


Aşkın Kokusu

Bir gül bahçesinde dolaşırken, Birdenbire seni gördüm. Kalbim hızla çarpmaya başladı, Ve bir anlık şaşkınlıkla dondum.

Gözlerin, mavi okyanuslar gibi güzeldi, Gülüşün, baharın güneşi gibi aydınlattı beni. Sonsuz bir aşka yelken açtım, Ve seninle yürümeye başladım.

Aşkın kokusu etrafımızı sardı, Gül yaprakları altında dans etmeye başladık. Sonsuz bir aşka doğru yelken açarken, Aşkın türküsü bizi sarmaladı.

Sonsuzluğa kadar sürecek bir aşkı hissediyorum, Sonsuzluğa kadar sürecek bir aşkı seninle yaşıyorum. Hayatın bütün güzelliklerini, seninle birlikte keşfediyorum, Aşkın kokusu bizi sonsuza kadar sarıyor.

Sen benim aşkımsın, sen benim sevgilimsin, Birbirimize aşkı, sevgiyi veriyoruz. Aşkın kokusu her yerde hissediliyor, Ve seninle aşkımızı sonsuza kadar taşıyoruz


Sonsuz Derinlik

Sonsuz bir denizde yüzerim, Sonsuzluğa doğru giderim. Kaybolmuşum ben bu enginlikte, Sonsuz bir derinlikte.

Dalgaların yükselişi, Gökyüzünün mavisi, İçimdeki boşluğu doldurmaz, Sonsuz bir derinlikte kaybolurum.

Seni düşündükçe dalgalanırım, Sevginle yüzerim, Ama yine de kaybolmuşum, Sonsuz bir derinlikte.

Hayatta birçok şey var, Ama senin sevgin her şeyden değerli. Ben seninle sonsuz bir denizde yüzerim, Ve sonsuzluğa doğru giderim.

Seni sevmenin sonsuzluğunu hissederim, Kalbim seninle doludur, Ve sonsuz bir derinlikte kaybolurum, Sonsuzluğa doğru giderim

Gözlerim seni arar, Ama sen sonsuzluğun ötesine geçmiş gibisin. Sonsuz bir denizde kaybolurken, Seni düşünmek yalnızlığımı doldurur.

Ama sen hala yanımda değilsin, Ve ben hala sonsuz bir derinlikte kayboluyorum. Sonsuzluğa doğru giden bu yolculukta, Kalbim seninle dolu olacak her zaman.

Belki bir gün seni tekrar göreceğim, Belki bir gün sonsuzluğun ötesinde yeniden birleşeceğiz. Ama şimdi sadece seni sevmenin sonsuzluğunu hissediyorum, Ve sonsuz bir denizde kayboluyorum.

Sonsuzluğun derinliğinde kaybolan bu sevgi, Her zaman kalbimde yaşayacak, Ve ben seni sonsuzluğa kadar seveceğim, Sonsuz bir derinlikte kaybolmaya devam edeceğim

Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski