Pİ NETWORK

 


Pi Network, bir kripto para birimidir ve mobil cihazlar üzerinden madencilik yaparak kazanılan bir dijital para birimidir. Pi Network, diğer kripto para birimlerinden farklı olarak, madencilik için yüksek işlem gücüne ihtiyaç duymaz ve herhangi bir özel donanım gerektirmez. Bu nedenle, herkesin kullanabileceği ve madencilik yapabileceği bir sistem sunar.

Pi Network, Stanford Üniversitesi'nden bir grup araştırmacı tarafından kuruldu ve piyasadaki diğer kripto para birimlerinden farklı olarak, madencilik yapmak için kullanıcıların cihazlarına yükleyebilecekleri bir uygulama sunuyor. Uygulama yüklenirken, kullanıcılar kendi hesaplarını oluşturarak bir madencilik faaliyeti başlatırlar.

Pi Network, kullanıcıların özel bilgilerini paylaşmalarını gerektirmez ve güvenlik ve gizlilik konusunda hassas davranır. Bununla birlikte, Pi Network henüz yeterince yaygın değildir ve kripto para piyasasındaki diğer birçok kripto para biriminden daha az tanınmaktadır

Pi Stanford PhD'leri tarafından geliştirilen, dünya genelinde 35 milyondan fazla üyesi olan yeni bir dijital para birimidir. Pi elde edebilmek için https://minepi.com/hasat55 linkini takip edin ve davetiye kodu olarak benim kullanıcı adımı (hasat55) kullanın.

Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski