Güneşin sıcaklığına hasret kaldım 🌞,

 Tabii ki! İşte size isteğinize uygun bir şiir:🌞

Güneşin sıcaklığına hasret kaldım, İçimdeki sevinç üşüyor üşümesine, Gökyüzü bulutlu, hava kapalı, Ne zaman açacak bu gri perdeyi?

Özlemim artıyor gün geçtikçe, Rengarenk çiçekler soluyor bahçede, Kuşlar şarkı söylemiyor ağaçlarda, Neden böyle sessiz ve hüzünlüler?

Ama yine de umudum var içimde, Bir gün gelecek güneş yeniden, Işıl ışıl parlayacak yüzümde, Ve içimdeki sevinç tüm dünyaya yayılacak.

O zaman anlayacağız ne kadar özlemişiz, Güneşin sıcaklığını, doğanın güzelliğini, Ve hiçbir şey üşütmeyecek içimizdeki sevinci, Çünkü güneş her zaman orada olacak, bize doğru gülümseyerek

Gökyüzü maviliklerle dolacak, Bulutlar huzurlu bir şekilde kaybolacak, Kuşlar yeniden şarkılar söyleyecek, Doğa tüm canlılarına tekrar hayat verecek.

Gözlerimizi kamaştıran o sıcak ışık, Gönlümüzü ısıtacak, içimizi aydınlatacak, Güneş doğacak yeniden bizim için, Tüm karanlığı aydınlığa boğacak.

Ve o zaman, özlemimiz sona erecek, Sevincimiz doruklarda olacak, Çünkü güneş bizimle birlikte olacak, Ve içimizdeki sevinç hiç üşümeyecek🌞




Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski