Gece olunca düşler gelir yanıma 🤗

Gece olunca düşler gelir yanıma zaman durur başka bir boyutta koşarım ne kötülük var nede bir karmaşa

Başka bir aleme doğru koşarım hızlıca.

Yıldızların parıltısı rehberimdir benim, Rüzgarın şarkısı eşlik eder koşarken. Ne kötülük vardır, ne de bir endişe, Sonsuz bir güven içinde yol alırım.

Düşlerimde özgürüm, hiçbir şey engellemez, Sonsuz bir potansiyele sahip olurum. Zamanın akışına karşı koyarım, Ve hayallerimin peşinden giderim.

Gözlerim açıldığında gerçeklerle karşılaşırım, Ama düşlerimdeki huzur ve güven kalır. Gece boyunca koştuğum o yolda, Benimle birlikte kalacak her zaman

Gözlerim kapandığında düşlerim beni alır, Gökkuşağının renklerinde kayar uçarım. Kuşların kanat çırpışları beni sürükler, Sonsuz bir maceraya doğru yol alırım.

Gökyüzünde dans ederim, yıldızlara dokunurum, Rüzgarın şarkısında kaybolurum bazen. Zamanın akışına karşı koşarım hızlıca, Bir kelebek gibi özgürce uçarım.

Gökyüzünde bir ejderha olurum bazen, Alevler saçarım, dağları delecek kadar güçlüyüm. Ama düşlerimde kötülük yoktur hiçbir zaman, Sonsuz bir huzur içinde özgürce uçarım.

Gözlerim açıldığında gerçeklerle karşılaşırım, Ama düşlerimdeki macera ve özgürlük kalır. Gece boyunca koştuğum o yolda, Benimle birlikte kalacak her zaman

Gökyüzünde yıldızları sayarım bazen, Uzak bir gezegene doğru yol alırım. Yabancı bir dünyada keşif yaparım, Farklı canlılarla tanışır, dost olurum.

Gökyüzünde bir yunus olurum bazen, Dalgaların üzerinde zıplayarak ilerlerim. Denizkızlarıyla dans eder, şarkı söylerim, Sonsuz bir mutluluğa doğru yelken açarım.

Gökyüzünde bir kuş olurum bazen, Dalları aşar, yükseklerde özgürce süzülürüm. Yeryüzündeki tüm güzellikleri görürüm, Sonsuz bir keşif yolculuğuna çıkarım.

Gözlerim açıldığında gerçeklerle karşılaşırım, Ama düşlerimdeki macera ve özgürlük kalır. Gece boyunca koştuğum o yolda, Benimle birlikte kalacak her zaman



Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski