Bahçemde Çiçekler 🥀🌸🥀

 Elbette, bahçede çiçek yetiştirme ile ilgili bir şiir yazabilirim. İşte sizin için bir şiir:

Bahçemde Çiçekler 🌼🌼

Bahçemde birçok çiçek var, Her biri benim için bir hazine kadar. Tohumdan fidesine, sulama zamanı geldiğinde Bakımı için çaba harcıyorum, severek ekiyorum.

Güneşin altında açan güller, Renkleriyle bahçemi güzelleştiriyorlar. Papatyaların beyazlığı, lavantaların moru, Her biri ayrı bir güzellik katıyor bahçeme.

Menekşelerin mavi gözleri, Yaseminlerin tatlı kokusu, Bütün bahçemi sarıyor, adeta büyülüyor.

Bahçemde çiçeklerim var, Onlar benim en büyük hazinem. Bakımı zor olsa da, bana mutluluk veriyorlar, Bahçemdeki her çiçek, benim için çok özeldir

Bahçemdeki çiçekler, bana ilham veriyor, Onların güzellikleri, benim yüreğimi aydınlatıyor. Bir sabah güneşi eşliğinde, Bahçemde dolaşırken onları seyrediyorum.

Bir çiçeğin tomurcuğu açarken, Bir diğeri solmuşken, Hepsi birbirinden özel, Hepsi benim için birer harika.

Bahçemdeki çiçekler, benim arkadaşlarım, Bana neşe veriyorlar, kederimi alıyorlar. Onların güzelliği, bana hayatın ne kadar kıymetli olduğunu hatırlatıyor, Onların arasında kaybolmak, ruhumu besliyor.

Bahçemdeki çiçekler, benim dünyam, Onların renkleriyle baharın gelmesini dört gözle bekliyorum. Yeni çiçekler, yeni renkler, Bahçemdeki güzellikler, sonsuz bir umut.

Bahçemdeki çiçeklerim, benim için çok özel, Onların arasında huzur buluyorum. Bahçemdeki güzellikler, beni her zaman mutlu ediyor, Onların arasında kaybolmak, benim için bir mutluluk kaynağı





Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski