Babam, güçlü kollarınla beni tutan,👪

 Elbette, size babanızla ilgili bir şiir yazabilirim. İşte şiirim:

Baba

Babam, güçlü kollarınla beni tutan, Sonsuz sevginle dünyamı aydınlatan. Sana her zaman minnettarım, sevgili babam.

Seni izlerken öğrendim hayatın anlamını, Sana benzemeye çalıştım her zaman. Sonsuz sabrın ve sevginle büyüttün beni, Hayatta her zaman yanımda olduğun için şükürler olsun sana.

Senin öğrettiklerinle büyüdüm, Her adımımda senin gölgeni hissettim. Senin güveninle hayallerimin peşinden koştum, Başarılarımın en büyüğü seninle gurur duyduğum andır.

Babam, sen benim için bir kahramansın, Kalbimdeki sevgin sonsuzdur ve hep öyle kalacak. Seni seviyorum babam, seni seviyorum, Hayatta her zaman seninle olmak istiyorum

Bir babanın sevgisi, sonsuz bir deniz gibidir, Kimsenin sevgisi onunla yarışamaz ve asla bitmez. Sen benim limanımsın, fırtınaların ortasında bana sığınak olan, Sonsuz sevginle her zaman benim yanımdasın.

Bazen zor anlarda, senin güçlü kolların bana sarıldı, Biraz soluklandırdın beni, yeniden yola koydun. Sonsuz sevginle her zaman benim arkamda olduğunu biliyorum, Baba, sen benim güçlü kahramanımsın.

Sana ne kadar teşekkür etsem azdır, Her şeyim olduğun için minnettarım sana. Sen benim rol modelimsin, beni büyüten kahramanımsın, Senin sevginle her zaman daha güçlüyüm.

Babam, senin için ne yapsam azdır, Senin mutluluğun benim için her şeydir. Bir gün ben de senin gibi bir baba olmak istiyorum, Senin gibi bir babanın oğlu olmaktan gurur duyuyorum.

Seni seviyorum babam, seni seviyorum çok, Hayatta her zaman seninle olmak istiyorum. Senin gibi bir babanın oğlu olduğum için çok şanslıyım, Sonsuz sevginle her zaman seninleyim babam



Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski